HITNO OBAVEŠTENJE MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA: Ovo će zanimati sve građane opštine Palilula u Beogradu!

Autor:

Vesti

24.01.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Renoviranje zgrade Policijske stanice Palilula: Građani se mogu obratiti Policijskoj ispostavi Borča

HITNO OBAVEŠTENJE MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA: Ovo će zanimati sve građane opštine Palilula u Beogradu!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić


Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je na svom Instagram profilu obaveštenje koje se tiče građana opštine Palilula u Beogradu. Zbog renoviranja zgrade Policijske stanice Palilula, obustavlja se prijem zahteva za različite vrste dokumenata i administrativne procedure.

Konkretno, obustava se odnosi na zahteve za lične karte, prijavu i odjavu prebivališta ili boravišta, elektronske sertifikate, putne isprave, produženje vozačkih dozvola i registraciju vozila, kao i preuzimanje gotovih dokumenata, sve dok radovi ne budu završeni.


S obzirom na ovu situaciju, Ministarstvo je obezbedilo alternativni način za podnošenje zahteva. Građani će moći da se obrate Policijskoj ispostavi Borča, koja će prilagoditi svoje radno vreme radi što efikasnijeg pružanja usluga. Policijska ispostava Borča će raditi u dve smene, svakog radnog dana od 7:30 do 20:00 časova, kao i subotom od 7:30 do 15:00 časova. Takođe, građani mogu podneti zahteve i u svim ostalim policijskim stanicama na teritoriji grada Beograda.

Ova situacija može izazvati određene poteškoće i neprilike za građane Palilule, ali je važno naglasiti da je Ministarstvo preduzelo korake kako bi omogućilo nesmetano podnošenje zahteva tokom trajanja radova na renoviranju. Građani mogu biti sigurni da će njihovi zahtevi biti adekvatno procesuirani i da će dobiti potrebnu podršku tokom ovog perioda.

Alternativni način podnošenja zahteva

Kako bi olakšalo građanima opštine Palilula da podnesu svoje zahteve, Ministarstvo je uspostavilo saradnju sa Policijskom ispostavom Borča. Ova ispostava će produžiti svoje radno vreme i prilagoditi se potrebama građana, omogućavajući im da podnesu zahteve u vreme koje im najviše odgovara. Ovo je primer efikasnog pristupa rešavanju problema, te se očekuje da će građani imati pozitivno iskustvo sa ovom alternativnom opcijom.

Angažovanje svih policijskih stanica na teritoriji grada Beograda

Pored Policijske ispostave Borča, građani će imati mogućnost da podnesu zahteve i u svim ostalim policijskim stanicama na teritoriji grada Beograda. Ovo je važno naglasiti kako bi se građanima pružila što veća podrška i omogućilo im da ostvare svoja prava i obaveze uprkos privremenom zatvaranju Policijske stanice Palilula.

Iako renoviranje zgrade Policijske stanice Palilula može izazvati određene poteškoće, građani opštine Palilula mogu biti sigurni da će imati adekvatne alternative za podnošenje svojih zahteva za različite administrativne procedure. Ministarstvo unutrašnjih poslova je preduzelo korake kako bi osiguralo nesmetano pružanje usluga, a angažovanje Policijske ispostave Borča i ostalih policijskih stanica predstavlja primer efikasnog rešavanja problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading