DESINGERICA PLJUJE PUBLIKU NA NASTUPU: Nakon udaranja PATIKOM, usledio novi skandal (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

29.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok snimak na mrežama zaprepastio javnost!

DESINGERICA PLJUJE PUBLIKU NA NASTUPU: Nakon udaranja PATIKOM, usledio novi skandal (VIDEO)

Foto: printscreen

Jedna od najkontroverznijih ličnosti na domaćoj muzičkoj sceni, reper Dragomir Despić Desingerica i ovog puta je uspeo da šokira javnost svojim skandaloznim postupcima na nastupu u Dizeldorfu. Umesto uobičajenih provokacija, ovog puta je odlučio da pljuje vodu u publiku, izazivajući potpuni haos među posetiocima koncerta.

Publika, koja je navikla na kontroverzna ponašanja ovog repera, nije ostala imuna na ovaj čin. Naprotiv, reakcije publike su bile potpuno neočekivane - umesto negodovanja, prisutni su bili oduševljeni i želeli su još. Ovaj incident samo je dodatno učvrstio Desingericin status kao jednog od najkontroverznijih repera na domaćoj sceni.

Inače, Despić je donedavno sarađivao sa kolegom Pljugicom, ali su njihovi odnosi postali napeti, što je dovelo do razlaza. O njihovom sukobu se dosta pisalo, a javnost je bila podeljena oko razloga njihove svađe. Desingerica je izjavio da je Pljugica promenio svoje ponašanje i ljude oko sebe, dok je on ostao isti.

Očekivano, ovi događaji su izazvali žestoku reakciju javnosti, a Desingerica je još jednom uspeo da se nađe u centru pažnje zbog svojih provokativnih postupaka. Njegovi fanovi, ali i kritičari, sa nestrpljenjem očekuju njegov sledeći potez. Reper i dalje ostaje jedna od najkontroverznijih ličnosti na domaćoj muzičkoj sceni. Njegovi skandalozni nastupi, sukobi sa kolegama i provokativno ponašanje garantuju da će on i dalje biti tema brojnih rasprava i spekulacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading