NAŠA POZNATA PEVAČICA PROBALA HEROIN: Završila u kandžama DROGE, jedva spasila živu glavu!

Autor: P. R.

Zabava

28.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje zabezeknulo javnost!

NAŠA POZNATA PEVAČICA PROBALA HEROIN: Završila u kandžama DROGE, jedva spasila živu glavu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Snežana Mišković Viktorija

Snežana Mišković Viktorija, poznata po svojoj karakterističnoj interpretaciji rok pesama, obeležila je jedno zlatno doba domaće muzičke scene svojim glasom i nezaboravnim hitovima. Međutim, godinama se spekulisalo da je Viktorija koristila narkotike, što je izazivalo dodatnu pažnju javnosti.

Jedan od najintrigantnijih momenata u biografiji Viktorije jeste njen susret sa heroinom, o čemu je javnost saznala iz njene izjave za domaće medije. Naime, pevačica je otkrila svoje iskustvo sa ovom opasnom drogom, ističući da je to bilo iz znatiželje, neznanja i radoznalosti.

- Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može da dovede do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti... Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo u "Petparačkim pričama" - ispričala je svojevremo Viktorija za Press.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Viktorija koristila heroin

Inače, pored muzičke karijere, Viktorija je privukla pažnju javnosti i svojim učešćem u rijalitijima "Zadruga" i "Farma". Ona je istakla da je ušla u ovaj format kako bi dokazala da je mirna i povučena osoba, pružajući publici priliku da je upozna van scene i van njenih muzičkih dostignuća.

Podsećanja radi, kako je jednom otkrila, njen prvi suprug je umro od gladi.

Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se nije javljao, krio se od dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt. Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi - pričala je svojevremeno Viktorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snjezana

23.01.2024 10:37

Ova priča je tužna i jako stara, ne verujem da postoji neko ko zna ko je Snezana Miskovic Viktorija, a da nije upoznat sa detaljima. Inace, ona je sestra Jorgovanke T.