VELIKO SLAVLJE U DOMU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Svi na nogama, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična idila!

VELIKO SLAVLJE U DOMU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Svi na nogama, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Danas je poseban dan za porodicu Prijović, jer se slavi rođendan Nedeljka Prijovića, oca poznate pevačice Aleksandre Prijović. Nedeljko već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa svojom suprugom Lelom Prijović, a povodom ovog važnog dana, Lela se oglasila na svom Instagram profilu.

Naime, na ovoj društvenoj mreži, Lela je podelila fotografiju sa suprugom i pridružila joj je kratku, ali emotivnu poruku.

- Srećan rođendan, dragi - napisala je ona u svojoj objavi.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nedeljko Prijović slavi rođendan

Inače, Nedeljko Prijović je, osim što je poznat kao otac popularne pevačice, takođe i poznat po svojoj ljubavnoj priči sa Lelom. Njihova ljubav je primer skladnog i dugotrajnog braka, što je u današnje vreme retkost. Njihova sreća i ljubav bude nadu mnogima da prava ljubav i harmoničan odnos postoje i mogu opstati kroz godine.

Podsćenja radi, roditelji Aleksandre Prijović, Nedeljko i Borka, davno su okončali svoj brak. Nakon toga, svako od njih je pronašao sreću pored novih partnera. Borka, takođe pevačica, uživa u dugoj vezi sa muzičarem Fahrudinom Buljubašićem. Ova porodična dinamika pokazuje da je moguće pronaći sreću i ljubav čak i nakon teških životnih promena, te da svako zaslužuje da bude voljen i da pronađe svoju srodnu dušu.

Republika

Foto: aleksandra_official/Instagram

Aleksandra Prijović sa ocem Nedeljkom Prijovićem

Aleksandra, kao trenutno najveća zvezda na našim prostorima, često je meta interesovanja javnosti. Njen privatan život neretko je glavna tema medija, te ne čudi što su i članovi njene porodice zanimljivi javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading