DESINGERICA RAZVUKAO DONJI VEŠ EME RADUJKO: Mlada pevačica ga u lajvu IZVAĆARILA pred ženom, kamera zabeležila BIZARNE SCENE! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scene na Instagramu izazvale lavinu komentara!

DESINGERICA RAZVUKAO DONJI VEŠ EME RADUJKO: Mlada pevačica ga u lajvu IZVAĆARILA pred ženom, kamera zabeležila BIZARNE SCENE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mlada pevačica Ema Radujko i popularni reper Dragomir Despić Desingerica trenutno borave na Kopaoniku, jer zajedno sa još nekoliko pevača snimaju posebno izdanje emisije "Amidži šou". 

Ema i Despić su se večeras uključili uživo sa njenog naloga na društvnoj mreži Instagram, a sa njima je bila i njegova supruga Nevena. Prizor koji su pokazali svojim fanovima ostavio je mnoge u šoku, dok su komentari bili raznovrsni.

Naime, Ema je izvukla svoje provokativne kupaće kostime i donji veš, a Desingerica ih nije ispuštao iz ruku, pa je nekoliko puta čak gaćiće mlade pevačice razvukao ispred kamere, pored glave svoje supruge. 

Emi je sve to bilo jako smešno, pa se nekoliko puta prevrnula na pod i za to vreme Desingericu dodirivala po nogama. Iako je ovo mnogima bilo bizarno, očigledno Nevena nije imala problem sa njihovim ponašanjem u uživo prenosu jer se sve vreme smejala dok su njih dvoje pokazivali kupaće kostime mlade pevačice, ali i jako provokativan donji veš. 

Već je poznato da je Desingerica prepoznatljiv po svojim skandalima, koji su jako česti i privlače veliku pažnju javnost, pa je ovo samo još jedan u nizu koji je naišao na različite komentare na društvenim mrežama. 

Podsećamo, Desingerica je letos bio povezivan za aktuelnom rijaliti učesnicom Majom Marinković, sa kojom je uhvaćen na jednom bazenu u Budvi, ali su oboje rekli da su samo prijatelji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading