EMA RADUJKO PONOVO SERVIRA GOLOTINJU: Sevnula zadnjica u vrelom vešu, PODIGLA MAJICU i napravila haos na mrežama!

Autor:

Zabava

16.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica ne prestaje da šokira!

EMA RADUJKO PONOVO SERVIRA GOLOTINJU: Sevnula zadnjica u vrelom vešu, PODIGLA MAJICU i napravila haos na mrežama!

Foto: Instagram

Ema Radujko, mlada pevačica i influenserka, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim provokativnim sadržajem na društvenim mrežama. Ovoga puta, ona je objavila snimak kako pozira u provokatinom izdanju. Naime, ona je spustila trenerku i pokazala tanga gaćice i tako se snimala u ogledalu. Iako je delimično bila obučena mogla je da joj se vidi oblikovana zadnjica, po kojoj je pevačica prepoznatljiva. 

Međutim, to nije bilo sve, Ema je u jednom trenutku podigla majicu, pa su joj skoro sevnule gole grudi, ali se na vreme zaustavila i ostavila nešto što bi njenim pratiocima moglo da zagolica maštu. 

Iako je već navikla na razne reakcije na svoje objave, Ema je ovaj put izazvala pravu "erupciju". 

Da podsetimo, Ema je popularnost stekla putem TikToka, gde je objavljivala videe, na kojima igra u provokativnim izdanjima, a onda je otišla korak dalje, pa ostvarila i pevačku karijeru. Nedavno je izbacila svoj prvi album, koji je osvojio srca publike, a mlada pevačica sada uveliko nastupa.

Osim što je poznata po svom provokativnom sadržaju, Ema je takođe poznata i po ljubavnim vezama sa poznatim ličnostima. Ranije je bila u vezi sa fudbalerom reprezentacije Srbije, Urošem Račićem, ali ta veza je već davna prošlost. Sada se Ema fokusirala na svoju karijeru i dalje šokira javnost svojim izazovnim objavama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading