ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI IZ ODNOSA LUNE I MARKA: Smuvali su se pred kamerama, a ovo mnogi nisu znali!

Autor:

Zabava

16.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par progovorio o početku svoje romanse!

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI IZ ODNOSA LUNE I MARKA: Smuvali su se pred kamerama, a ovo mnogi nisu znali!

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković

Influenserka i rijaliti pobednica Luna Đogani otvorila je dušu povodom pete godišnjice veze sa Markom Miljkovićem, otkrivajući neke manje poznate detalje iz njihovog odnosa.Luna i Marko su započeli svoju ljubavnu priču 2019. godine tokom boravka u rijaliti programu Zadruga. Mnogi su sumnjali u trajnost njihove veze, ali par je odlučio da se venča, nakon čega su postali ponosni roditelji dve devojčice. 

Luna je otkrila da je ona prva osetila zaljubljenost prema Marku, dok je Marko istakao da je za ljubav neophodna hemija i da se ona jednostavno rodi.

- Ja moram da dodam, ne znam da li u ljubavi neko može prvi da se zaljubi. Po mom mišljenju, u ljubavi mora da se desi hemija, da krene kod jedne, pa da pređe na drugu osobu i ta ljubav se jednostavno rodi - govorio je Marko, a onda progovorio o njihovom upoznavanju: 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Miljković i Luna Đogani

- Mi kada smo se prvi put sreli, Luna je pomislila: 'Vau, Marko Miljković' i poljubila me krišom ovde, tik pored usana - rekao je Marko, dok je Luna tvrdila da to nije bilo baš tako, te je priznala šta je zaista pomislila, kao i da je Marka znala od ranije:

- Jeste, to sam pomislila, ima tu još svašta nešto što sam pomislila, možda nešto nije za javnost. Pomislila sam kako ima lepa usta, ali nisam te namenski poljubila u usta, možda se slučajno desilo. Ali da, jesam pomislila, evo ga Marko Miljković, znala sam ko je on, jer sam ga ranije sretala u klubovima. Kada sam tek krenula da izlazim, on je već uveliko bio baja u separeima. Ja sam ga tada izdaleka posmatrala - priznala je pobednica "Zadruge 2" u IDJ kvizu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading