SLAVLJE U DOMU LUNE ĐOGANI: Stižu čestitke sa svih strana, imaju veliki razlog za VESELJE!

Autor:

Zabava

04.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2" podelila dirljiv prizor!

SLAVLJE U DOMU LUNE ĐOGANI: Stižu čestitke sa svih strana, imaju veliki razlog za VESELJE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luna Đogani, pobednica rijaliti programa "Zadruga", ne krije svoju sreću i ponos kada je reč o svojim ćerkama, Miji i Lani. Danas je poseban dan u porodičnom domu Đogani, jer mlađa ćerka slavi svoj prvi mali jubilej - tri meseca života. Ponosna mama je odlučila da ovu važnu tačku u životu svoje mezimice obeleži na poseban način.

Na društvenim mrežama, Luna je podelila fotografiju svojih devojčica pored broja 3, simbolično označavajući da mlađa mezimica danas puni tri meseca. Ova gesta odiše toplinom i porodičnom ljubavlju, a Luna je istakla posebnu radost koju oseća zbog toga. Mala Mia, iako još uvek jako mala, pokazuje veliku ljubav prema svojoj sestri, ne skrivajući ni trunku ljubomore prema njoj.

Marko Miljković, ponosni otac, takođe je podelio oduševljenje ovim posebnim danom, ističući koliko su njegove mezimice slatke i voljene. Ova porodična sreća naišla je na veliki odjek među fanovima, koji su iskreno čestitali malenoj Lani i celokupnoj porodici Đogani na ovom divnom događaju.

Republika

Foto: instagram.com

Luna Đogani objava na Instagramu

Porodična harmonija i ljubav koja zrači iz doma Đogani očigledna je i na društvenim mrežama, gde članovi ove poznate porodice često dele svoje intimne trenutke sa svojim pratiocima. Ovaj poseban događaj samo je još jedan u nizu koji ističe sreću i radost koja vlada u njihovom domu.


Luna Đogani, često ističe važnost porodičnih vrednosti i ljubavi, te svojim primerom inspiriše mnoge mlade majke i žene. Njena iskrena radost zbog svakog malog uspeha svojih mezimica dodatno ističe važnost porodične podrške i povezanosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading