DRAMA NA NASTUPU NAŠEG PEVAČA: Policija prekinula sve, PRVE SLIKE sa lica mesta!

Autor:

Zabava

04.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Kitić je imao ozbiljan problem na nastupu!

DRAMA NA NASTUPU NAŠEG PEVAČA: Policija prekinula sve, PRVE SLIKE sa lica mesta!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevač Mile Kitić sinoć je nastupao u jednom klubu u Srebreniku, a tokom koncerta došlo je do incidenta koji je izazvao reakciju policije. Na društvenim mrežama pojavio se video snimak na kojem se vidi sukob muškaraca ispred kluba, a zatim i intervencija policije kako bi smirila situaciju.

Iako nije poznato da li se incident dogodio unutar kluba, jedno je sigurno - žurka nije prekinuta, jer se na snimku čuje da muzika i dalje odzvanja iz kluba.

 

- Rekla sam na početku razgovora da mi je 'ravno do Kosova', šta se priča. Prošli smo sve faze života i zaslužili smo da živimo slobodno i opušteno. Otvoreni smo jedno prema drugom i došli smo u te godine kada želimo da živimo u miru, bez suvišnih pitanja. Život nam je dovoljno turbulentan zbog posla, a biti uspešan sve ove godine nije lako. Zajedno smo i kad nismo. Svaku odluku donosimo u dogovoru. Možda smo drugima čudni, ali ja bih rekla da smo i više nego normalni", navela je, i dodala da li postoji nešto što svom suprugu nikada ne bi oprostila:"Sve sam mu oprostila i sve bih mu oprostila. Na kraju krajeva, nemam ni šta da opraštam jer imam čoveka koji me voli - zaključila je Marta za Telegraf. 

 
U isto vreme dok je Mile Kitić nastupao u Bosni, njegova supruga Marta Savić je uživala daleko od Srbije, tačnije u Dominikanskoj Republici. Ona je jednom prilikom progovorila o spekulacijama koje prate njen brak sa poznatim pevačem i otkrila detalje o njihovom odnosu.

Foto: instagram, ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić i Marta Savić

 


Marta je istakla da se ona i Mile retko svađaju, te da su nakon mnogo godina zajedničkog života postali veoma bliski. "Razumemo se čak i kada ćutimo. Jedno drugom pružamo ljubav i podršku, i planiramo da se ove godine venčamo u crkvi", otkrila je Marta.

Odgovarajući na negativne komentare o njihovom "otvorenom braku", Marta je istakla: "Mi smo otvoreni jedno prema drugom i došli smo u godine kada želimo da živimo u miru, bez suvišnih pitanja. Možda smo drugima čudni, ali ja bih rekla da smo i više nego normalni."

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić

 


Marta je istakla da je spremna da oprosti svom suprugu sve, te da smatra da nema ništa što bi joj bilo neprosto. "Sve sam mu oprostila i sve bih mu oprostila. Na kraju krajeva, nemam ništa da opraštam jer imam čoveka koji me voli", zaključila je Marta.

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i kakav će biti ishod ovog incidenta tokom Miletove svirke u Bosni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading