VERA MATOVIĆ URNISALA LUNU ĐOGANI: Ovaj napad niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

02.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iznenadila sve u emisiji!

VERA MATOVIĆ URNISALA LUNU ĐOGANI: Ovaj napad niko nije očekivao!

Foto: ST/Vladimir Lukić, printscreen/RTV Pink

U nedavnom gostovanju u emisiji "Magazin In", pevačica Vera Matović je izazvala burne reakcije svojim komentarima o izgledu žena u braku. Njene reči upućene influenserki Luni Đogani izazvale su polemiku i diskusiju među prisutnima.

Vera Matović je istakla da žena mora da vodi računa o svom izgledu, posebno ako je u braku iz ljubavi, dodajući da Luna još uvek ima vremena da "skine liniju". Ova izjava je naišla na osude, ali i na smeh Lune Đogani koja se nije mnogo uzrujala zbog ovih komentara.

- Žena mora da vodi računa o sebi prvo. Ako se već udala iz ljubavi, kao što sam se udala i ja… Ja imam dvoje dece! Niko ne može da mi kaže: “Ne može”, ma, može! Evo, Luna ima još vremena da skine liniju… Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša… - rekla je Vera.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

Au, Vera, kako ste vi kritični! Luna se porodila pre dva, tri meseca - rekla je voditeljka Sanja Marinković.

- Imam ja da skinem još, da, ima još tu… Hoću, polako - govorila je Luna.

Vera Matović je dodala da Luna treba da se ugleda na nju i njen dugogodišnji brak, ističući da žena nikako ne sme da se zapusti, jer to svaki muškarac zna. Pevačica je istakla svoje zadovoljstvo izgledom u osmoj deceniji života, naglašavajući da brak zahteva određene napore i brigu o sebi.

- Sve se vidi! Vidi se po meni… Da l’ sam lepa il’ nisam lepa, ja vodim računa o sebi. A da mi niko ne zameri, da nekoga naljutim il da me neko shvati možda pogrešno… Muškarci nikako ne vole da vide jedno 100 kila pored sebe, sigurno! Da legne sa njom - rekla je pevačica u emisiji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading