NAŠA INFLUENSERKA RAME UZ RAME SA NAOMI KEMBEL: Tamara Kalinić Novu godinu dočekala sa najvećom modnom ikonom! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari se nižu kao ludi ispod ove objave!

NAŠA INFLUENSERKA RAME UZ RAME SA NAOMI KEMBEL: Tamara Kalinić Novu godinu dočekala sa najvećom modnom ikonom! (FOTO)

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Naša modna influenserka, Tamara Kalinić, dočekala je Novu godinu na spektakularnom gala slavlju u Dubaiju, gde se okupilo nekoliko svetski poznatih ličnosti iz sveta mode. Na ovom glamuroznom događaju, Tamara je blistala u skupocenoj beloj haljini sa dubokim rezom i golim leđima, dok je uživala u društvu svetske zvezde modelinga, Naomi Kembel, sa kojom je u sjajnim odnosima već duže vreme.

Tamara je na svom Instagram profilu podelila delić atmosfere sa gala slavlja, ističući da je započela 2024. godinu okružena ljubavlju i nekim od omiljenih osoba. Ova ekskluzivna proslava bila je prilika da se najpoznatija imena iz sveta mode okupe i provedu nezaboravnu novogodišnju noć u luksuznom ambijentu Dubaija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Pored glamuroznog dočeka Nove godine, Tamara Kalinić nedavno je podelila sa javnošću svoje oduševljenje novim stanom i podršku koju je dobila od roditelja. Kako je istakla u jednom intervjuu, njen novi dom predstavlja ostvarenje sna, dok je zahvalna na podršci koju je dobila od svojih roditelja tokom čitave karijere.

Tamara Kalinić je definitivno obeležila početak 2024. godine glamuroznim dočekom Nove godine u Dubaiju, gde je u društvu svetski poznatih ličnosti iz sveta mode proslavila u luksuznom ambijentu. Njeni postovi na društvenim mrežama i javne objave o novom stanu otkrivaju da se ovom modnom influenserkom i dalje diči ne samo njen raskošan životni stil, već i podrškom koju dobija od svojih najbližih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading