ZVEZDINA MILIJARDA U 2023. GODINI: Crveno-beli se POHVALILI impozantnom brojkom!

Autor:

Sport

02.01.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savremeno doba zahteva da se ide u korak sa vremenom.

ZVEZDINA MILIJARDA U 2023. GODINI: Crveno-beli se POHVALILI impozantnom brojkom!

Foto: STARSPORT

Sve više su, u svakoj sferi poslovanja, rasprostranjene društvene mreže - reklame, "skečevi", zanimljive fotografije, sve ono što privlači pažnju čitaocima i korisnicima.

Fudbalski klub Crvena zvezda se danas pohvalio činjenicom da je tokom 2023. godine na svim društvenim mrežama ostvario milijardu prikaza.

- FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da je naš klub u 2023. godini ostvario neverovatnu brojku od preko milijardu impresija na društvenim mrežama, kada je reč o glavnim Zvezdinim nalozima na Instagramu, Fejsbuku i TikToku. Crvena zvezda pored sportskih uspeha na terenu godinama beleži i sjajne rezultate na društvenim mrežama, a potvrda za to je stigla i tokom 2023. godine.

 

 

Zanimljiv sadržaj na popularnim socijalnim kanalima predstavlja svakodnevnicu za naše navijače, koji su tokom prethodne godine uživali u interesantnim video klipovima, ali i sjajnim fotografijama. Navijači su uvek bili naša najveća podrška kako na terenu tako i van njega, a kada su u pitanju Zvezdini nalozi na Instagramu, TikToku i Fejsbuku, najviše cenimo upravo impresije zvezdaške publike. Takođe, sjajne reakcije smo mogli da uočimo i na preostalim društvenim mrežama, te se radujemo 2024. godini u kojoj ćemo imati priliku da crveno-beloj armiji navijača priredimo još kvalitetniji sadržaj. Zvezdaši, hvala vam što pratite naš rad u tolikom broju i što nam iz dana u dan pružate sve veću podršku - stoji u saopštenju na zvaničnom klupskom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading