GLAZER KOMENTARISAO BORJANOV UČINAK, PA PORUČIO: Navijači su OVOM klubu SVE!

Autor:

Sport

02.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac je imao vrlo dobru polusezonu.

GLAZER KOMENTARISAO BORJANOV UČINAK, PA PORUČIO: Navijači su OVOM klubu SVE!

Foto: Starsport/Ilustracija

Omri Glazer i Milan Borjan

Gotova je polusezona u kojoj očekivanja nisu ispunjena za Crvenu zvezdu, ali, kao i u svemu lošem, dobre strana uvek postoje, a jedna od njih je i čuvar mreže crveno-belih Omri Glazer koji je bio konstantno na visini zadatka. 

Izraelski golman je u intervjuu za "Telegraf" prokomentarisao dosadašnji tok sezone, navijače, najteži meč, ali i činjenicu da je zauzeo mesto između stativa legendi crveno-belih Milanu Borjanu.

- Mislim da smo imali odlične i ne tako dobre momente. U Ligi šampiona, kao što svi znaju, želeli smo da se nadmećemo bar za to treće mesto, možda i drugo, na početku puta. Ipak, na kraju, nismo uspeli da ostvarimo naše ciljeve. Što se lige tiče, imali smo neke odlične partije, neke vrlo loše, ali poboljšavamo se sve vreme. Mislim da pokazujemo da smo kvalitetna ekipa, i da razumemo ligu, i Evropu. Smatram da iz nedelje u nedelju postajemo sve bolji. Kao što sam već rekao, želimo da ostvarimo naše ciljeve u prvenstvu i da se sledeće godine vratimo u Ligu šampiona, da pokažemo šta možemo ponovo - počeo je Glazer.

Nije bilo lako naslediti Milana Borjana, ali Izraelac želi da pokaže sve što ume na terenu.

- Kao što sam rekao na početku, u mnogo intervjua su me pitali ovo... Milan Borjan je istinska legenda u ovom klubu i imao je šest neverovatnih sezona u kojima je davao sve za ovaj klub. Ono što je on uradio, niko mu ne može oduzeti. Kada su me doveli, rekao sam da želim da pokažem svoje mogućnosti, a ne da nastavim njegovim "cipelama". Želim da pokažem ko sam ja i da pokažem svoju ličnost i kvalitet, nastavio je Izraelac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Glazerov kiks u Mančesteru

Iako je imao kiks u Mančesteru, bio je jedan od najboljih pojedinaca na terenu, a upravo taj susret je izdvojio kao najteži.

- Za mene, to je bila utakmica protiv Mančester sitija u gostima. Mislim da sam se suočio s mnogo pokušaja na gol, i mislim da je to takođe bila dobra utakmica. Nažalost, izgubili smo, ali mislim da je svako cenio napor koji smo uložili. Igrali smo protiv najvećeg tima u Evropi i pokazali smo da znamo kako igrati fudbal, dodao je Zvezdin čuvar mreže.

Velike reči je imao za kraj o "Delijama".

- To je najvažnija stvar jer su navijači u ovom klubu sve. Ovaj klub su navijači. Dakle, kada dođu na gostujuće utakmice i kada ih samo čujete, to je za mene najbolja stvar koju možete doživeti. Čak i u lošim trenucima, biće uz nas i mi želimo da im pokažemo na terenu da cenimo tu podršku i siguran sam da ćemo im to pokazati, završio je Glazer za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading