TOPIĆ I GILESPI ĆE VREMENOM BITI SVE BOLJI: Sferopulos PREZADOVOLJAN pobedom!

Autor:

Sport

30.12.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinska pobeda crveno-belih.

TOPIĆ I GILESPI ĆE VREMENOM BITI SVE BOLJI: Sferopulos PREZADOVOLJAN pobedom!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ubedljivo su slavili nad Igokeom u 14. kolu regionalne lige rezultatom 80:48.

Crvena zvezda Meridianbet je manje-više pitanje pobednika rešila već u prvom kvartalu kada je stekla prednost od 18 poena koju do kraja susreta nije ispuštala. Nikola Topić je debitovao u crveno-belom dresu, a svaki njegov potez publika je ispratila aplauzima, posebno prvi pogodak koji je ujedno značio i prve poene na meču.

Janis Sferopulos je bio zadovoljan prikazanim.

- Bili smo dobro koncentrisani, počeli smo utakmicu dobro, sa dobrom energijom i koncentracijom. Utakmica je išla onako kako smo hteli, dobro u odbrani i napadu. Držali smo prednost i povećavali je do kraja, bez obzira ko je bio na parketu, poručio je Sferopulos i dodao:

- Bilo je normalno da nakratko izgubimo ritam u široj rotaciji, ali zadovoljan sam pobedom. Znamo da Igokei nedostaju važni igrači, ovo nije isti tim kao u prvom delu sezone. Meni je važno kako smo mi reagovali, kako smo odigrali i dobili. Okrećemo se sledećim obavezama, Fenerbahčeu, pa dalje, nastavio je strateg crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Topić protiv Igokee

Nikola Topić je zaigrao od prvog minuta, Fredi Gilespi je takođe odigrao dobar deo meča.

- Za obojicu je ovo bila dobra šansa da odigraju kvalitetan meč. Topića dobro znamo i šta može da donese. Svidelo mi se što je igrao na isti način kao u dosadašnjem delu sezone, bez obzira što je promenio tim i što je sa nama dva-tri dana. Biće sve bolji kako vreme bude prolazilo. Gilespi još nema ritam utakmica, ali kako sezona bude odmicala biće sve bolji. Videli smo neke stvari koje može u odbrani i kada je blizu koša u napadu. Ima potencijal i kada nađe svoj ritam biće dobar. Znate, nije igrao mnogo u Bajernu i treba mu vremena, rekao je Grk.

Luka Mitrović se povredio u Atini, ali možda bude spreman za gostovanje Fenerbahčeu.

- Mitrović je imao manju povredu u meču sa Panatinaikosom, nije ništa ozbiljno. Videćemo kako će se oporavljati i da li će biti spreman za Fenerbahče. Bolomboj i Stefan Lazarević su odmorili, zaključio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading