CRVENO-BELI PONOVO "ISTERANI" IZ ARENE: Protiv Igokee na DOBRO poznatom mestu!

Autor:

Sport

28.12.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo su primorani da menjaju dvoranu.

CRVENO-BELI PONOVO "ISTERANI" IZ ARENE: Protiv Igokee na DOBRO poznatom mestu!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet večeras igra poslednji duel u ovoj godini na evropskoj sceni, dok je finalni izazov u AdmiralBet ABA ligi očekuje za nekoliko dana, ali ne na planiranom mestu.

Naime, košarkaši tima sa Malog Kalemegdana drugu utakmicu zaredom u regionalnoj ligi neće igrati u Areni. Crveno-beli će Igokeu dočekati u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti najveće dvorane u Beogradu. Zvezda Meridianbet je prethodnih nekoliko sezona provela u hali Pionir, pa bi ovo trebalo da raduje sve navijače domaće ekipe, s obzirom na to da mnogi insistiraju na povratku u ovu halu.

Klub sa Malog Kalemegdana se oglasio i istakao da neće biti prodaje pojediničanih karata.

- Utakmica se igra u subotu od 20 časova i zbog velikog broja vlasnika sezonskih karata, pojedinačnih ulaznica u slobodnoj prodaji za ovaj duel neće biti! - stoji na sajtu KK Crvena zvezda Meridianbet.

Takođe, raspored ulaska u halu za pojedine sektore biće drugačiji u odnosu na Beogradsku Arenu, a sliku sa jednostavnom instrukcijom oko načina ulaska i rasporeda sedenja za sve sektore možete pogledati ispod teksta.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Informacije za duel Zvezda-Igokea

Ovo će crveno-belima biti treći put u regionalnom takmičenju da mečeve u Beogradu igraju van Arene. U Pioniru su dočekali Mornar, a protiv Splita su igrali u dvorani FMP.

Podsetimo, Zvezda Meridianbet u ovaj meč ulazi kao lider lige sa učinkom 12-1, dok je tim iz Laktaša ostvario devet pobeda i četiri poraza.

Meč je na programu u subotu 30. decembra sa početkom od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading