EVO U KAKVOM STANJU JE DOKTOR KOJI JE PRETUČEN U KBC ZVEZDARA: Napadnut na hitnom prijemu dva meseca pred odlazak u penziju!

Autor:

Hronika

02.01.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovaj napad osumnjičena su dva mladića od 28 i 27 godina i žena (36).

EVO U KAKVOM STANJU JE DOKTOR KOJI JE PRETUČEN U KBC ZVEZDARA: Napadnut na hitnom prijemu dva meseca pred odlazak u penziju!

Foto: FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/bs

U Kliničkom bolničkom centru Zvezdara u Beogradu, prošle nedelje, došlo je do napada na doktora Ž.V. (64) na odeljenju za hitan prijem.

Doktor je tom prilikom zadobio povrede glave, a prema saznanjima, slomljena mu je jagodična kost. Kako je istakao jedan od izvora, povrede su okarakterisane kao teške, s obzirom na to da je doktor prethodno operisao oko zbog kojeg je sada povređen.

Ipak, dobra vest je da je doktor u oporavku i da se oko oporavilo.

Za ovaj napad, da podsetimo, osumnjičena su dva mladića od 28 i 27 godina i žena (36).

- Bilo mu je povređeno oko koje je prethodno operisao i zbog toga su povrede bile okarakterisane kao teške, ali je sa tim oko sada sve u redu. Njemu je slomljena jagodična kost, ugruvan je, ali se oporavlja - kaže izvor pink.rs

Pre napada, došlo je do verbalne rasprave među učesnicima. KBC Zvezdara je bila dežurna ustanova te večeri, a jedan od mladića je došao na hitan prijem sa povredama ruku. Prema rečima izvora iz istrage, povređeni mladić je zahtevao hitan prijem, ali mu je rečeno da sačeka, što je dovelo do napada na doktora.

Njemu je ostalo još dva meseca do penzije, a tako nešto mu je desilo - dodaje izvor.

Izvor iz istrage ističe da policija ispituje sve okolnosti ovog događaja, te da se traga za tačnim uzrocima napada na lekara i šta je izazvalo reakciju napadača.

- KBC Zvezdara bila je dežurna ustanova te večeri, a jedan od mladića došao je na hitan prijem sa povredama ruku - rekao je izvor iz istrage.

Doktor Ž.V. je bio vrlo blizu odlaska u penziju, sa samo dva meseca do penzionisanja. Ovaj napad se dogodio u veoma nezgodnom trenutku za njega, dok je bio na pragu završetka svoje karijere.

- Povređeni mladić zahtevao je hitan prijem, na šta mu je rečeno da sačeka i tada je došlo do napada. Svakako, policija ispituje sve okolnosti ovog događaja i kako je tačno došlo to napada na lekara i šta je izazvalo reakciju napadača - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading