OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM PREBIJANJA DOKTORA: Ovo su dalji postupci!

Autor:

Hronika

28.12.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku, a troje ljudi je uhapšeno.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM PREBIJANJA DOKTORA: Ovo su dalji postupci!

Foto: shutterstock

Policija

U vezi fizičkog napada na doktora Ž.V. koji se desio u noći 27.12.2023. godine na KBC Zvezdara ( na odeljenju ortopedije gde je zaposlen napadnuti doktor) nadležno je Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

- Ovom tužilastvu biće podneta krivična prijava od strane policije protiv identifikovanih izvršioca, a zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i krivičnog dela teška telesna povreda.

Od strane tužilaštva naloženo je nadležnoj policijskoj upravi da pre dostavljanja prijave preduzmu sve neophodne mere u cilju utvrdjivanja celokupnog događaja i da prikupe sve materijalne dokaze - navodi tužilaštvo.

Podsećamo, doktor Ž.V. (64) pretučen je noćas na radnom mestu u bonici na Zvezdari 15 minuta pre ponoći.

Policija je odmah privela  T. Č. (27), M. B. (28) i žena J.G. (36) zbog sumnje da su nasrnuli na doktora i naneli mu tešku telsnu povredu.

Oglasio se KBC "Zvezdara" i osudio napad na svog zaposlenog, a kako izvori iz ove ustanove kažu, do sukoba je došlo, jer su pacijenti želeli da budu primljeni preko reda.

Odmah su obaveštene sve nadležne službe. Policija je u najkraćem vremeskom roku izašla na lice mesta - navode u KBC Zvezdara.

Uprava i zaposleni u KBC Zvezdara oštro osuđuju napad na zdravstvene radnike.

- Sarađivaćemo sa svim nadležnim službama kako bi se osoblje adekvatno zaštitilo. Verujemo u rad nadležnih institucija i nadamo se da će ovaj napad na zdravstvenog radnika biti najstrožije sankcionisan - navode u KBC Zvezdara.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading