LUNA ĐOGANI UZVRAĆA UDARAC: Vera Matović je prozvala zbog kilaže, konačno stigla POVRATNA!

Autor:

Zabava

06.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2" nije mogla da prećuti!

LUNA ĐOGANI UZVRAĆA UDARAC: Vera Matović je prozvala zbog kilaže, konačno stigla POVRATNA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, printscreen/RTV Pink

U emisiji Sanje Marinković nedavno se desio incident koji je izazvao dosta pažnje javnosti. Pevačica Vera Matović je usred emisije poručila Luni Đogani da mora da smrša kako bi zadržala svog partnera Marka. Ova izjava je izazvala burne reakcije, a Luna se do sada nije oglašavala povodom ovog događaja.

- Luna ima još vremena da skine liniju... Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša... To kažem da je ne bi Marko ostavio! Pa, posle da peva: "Joj, Marko, Marko, sunce li ti žarko". Ne sme da se zapusti, ni slučajno! To svaki muškarac zna! Šta mi vi sad ovde pričate o braku, kad sam ja udata evo već 50 i kusur godina. Luna i Marko bi trebalo da se ugledaju na Veru Matović i Radomira Matovića, mog supruga! Takve stvari danas nećemo da doživimo, ne, ne - govorila je Vera u "Magazinu In", a potom za "Blic" izjavila:

- Samo sam dala savet, svaka joj čast, ali trebalo bi samo još malo da smrša. Moja poenta je bila da svaka žena kada se uda misli da je tada sve gotovo, izgubi se kompas, ako se pretera sa kilažom i kod muškarca i žene...

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

Luna se konačno oglasila putem svog Instagram profila, gde je navela da takvi komentari mogu dosta uticati na porodilje i da bi ljudi trebalo da se nauče kulturi i da ćute ako nemaju šta pametno da kažu.

To sam danas ja, ali sutra može biti neka druga osetljiva porodilja i može dosta uticati na nju "takvo" jedno obraćanje - navela je Luna u jednom Instagram storiju.

Naučite se kulturi, ćutite ako nemate šta pametno da kažete - pisalo je, između ostalog, u drugoj Luninoj objavi, koja se ticala gorepomenute situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading