KAD ME KREMIRATE PEPEO POMEŠAJTE SA PEPELOM MOG PSA! Teško bolesna glumica sve šokirala planom i detaljima o svojoj sahrani!

Autor:

Zabava

16.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želim da odaberem jedno mesto koje smo moj otac i ja voleli i koje nam je najviše značilo, da tu počivamo - kaže ona!

KAD ME KREMIRATE PEPEO POMEŠAJTE SA PEPELOM MOG PSA! Teško bolesna glumica sve šokirala planom i detaljima o svojoj sahrani!

Foto: instagram.com/theshando

Čuvena glumica Šanen Doerti, koju je proslavila uloga u seriji "Beverli Hils, 90210", godinama se bori sa karcinomom, a sada je isplanirala svoju sahranu i rekla da bi volela da kad je kremiraju, njen pepeo pomešaju s pepelom njenog psa, kog mnogo voli. Njene reči su svetom odjeknule kao bomba, pa su mnogi, koji joj godinama daju podršku u borbi s teškom bolešću nastavili da je hrabre rečima da ne sme da odustane. 

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti

 

- Ovo jeste morbidna, ali je i zabavna tema. Želim da moj pepeo pomešaju s posmrtnim ostacima mog psa i mog oca. I neću da me sahrane, a da ne budem kremirana! Želim da odaberem jedno mesto koje smo moj otac i ja voleli i koje nam je najviše značilo, da tu počivamo. Ne želim nikada da gubim nadu, hoću da se borim, ali nekada me bolest toliko umori da jednostavno samo legnem i čekam da vidim u kom će smeru da se razvija situacija. Neizmerno sam zahvalna na sve reči podrške koje dobijam od ljudi iz čitavog sveta. Niste ni svesni koliku snagu to može da da - kaže ona. 

Inače, Glumica je iskreno rekla i da joj je „mnogo duža lista onih za koje ne bi volela da joj dođu na sahranu, nego one koje bi volela“.

- „Došli bi mnogi, a da im nisam ni draga. To je prosto tako. Ne žele da ispadnu loši ljudi, da ih gledaju popreko… Ali, da im ja smanjim tenziju. Hoću da mi sahrana bude kao festival ljubavi. Neću da tu neko dođe i plače, a misli: ‘Hvala ti Bože što je ku*ka otišla'“, ispričala je ona, između ostalog.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading