OTKRIVENA PREPISKA! ŠKALJARSKI KLAN O MILJKOVIĆU: "Pa ovo što se nama dešava u istoriju kriminala će da uđe, kakav izdajnik"

Autor:

Hronika

16.01.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prepiskama između članova škaljarskog klana otkriveni su detalji koji ukazuju na sumnje i nepoverenje među njima.

OTKRIVENA PREPISKA! ŠKALJARSKI KLAN O MILJKOVIĆU: "Pa ovo što se nama dešava u istoriju kriminala će da uđe, kakav izdajnik"

Foto: Ilustracija: republika.rs, Tanjug/R.Prelic, E/stock, starsport

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Pripadnici škaljarskog klana iz Crne Gore, u skorije vreme, suočili su se sa unutrašnjim trzavicama i sumnjama u vezi sa mogućim izdajnikom među njima. Prema informacijama koje je objavio Kurir, članovi ovog klana bili su uvereni da im je izdajnik bio Mile Radulović, poznatiji kao Kapetan. Međutim, kako se kasnije ispostavilo, Radulović je zapravo bio otet od strane Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, po nalogu "kavčana".

Sumnje i unutrašnje trzavice

U prepiskama između članova škaljarskog klana, kao što su Emil Tuzović, Stefan Đukić, Vukašin Lekić, Saša Boreta i njihov vođa Jovan Vukotić, otkriveni su detalji koji ukazuju na sumnje i nepoverenje među njima. Na primer, Stefan Đukić je podelio prepiske koje sugerišu da je Marko Miljković bio u kontaktu sa agentom koji je preprodavao Skaj telefone, unoseći dodatnu napetost u već nestabilnu situaciju unutar klana.

Agent: Ko je taj Sergio, to me interesuje prvo?

MiljkovićZnaš, znaš, Vukotić.

AgentJa sam preprodavac, a Vukotića ne znam. Ta licenca je tražena da se ugasi četiri puta istog dana.

Miljković: Da, da, ništa ti ne znaš, a poruka kaže suprotno. Vidi, ako ćeš da se praviš lud, da ne pišemo više.

Đukić nakon toga šalje još jednu, privatnu prepisku, takođe između Miljkovića i agenta za Skaj.

Miljković: Dao si lokacije po ECC gde se koji nalog nalazi, u kojoj zemlji.

Agent: Zar stvarno misliš da je to moguće uraditi, iskreno te pitam, lokacije po ECC niko ne zna osim vlasnika Skaja. A koju sam licencu ja ugasio, to mi sad nije jasno, pisao si mi FM, a ja tog nemam u kontaktima.

Miljković: Vidi, od "škaljara" su poruke koje imam i kojima prodaješ telefone, Barana isto. Znam ko su ti agenti u Crnoj Gori.

Istog dana Đukić piše svojim saradnicima kako je Miljković ljut "što su spržili kriptu Miletu Kapetanu", koga oslovljavaju sa Fidel.

Tuzović: Vidiš li Vule da je njihov (prim.aut. Mile Kapetan) i da nas je sve pobio, kako nam je braću slao na klanje.

Lekić: Brate pišem sa Hajdukom (napoznato), poslao sam mu slike gde Marko napada operatera, u šok je, veli je l' moguće ovo, da ga navijači brane od nas?

Tuzović: Pa ovo što se nama dešava u istoriju kriminala će da uđe kakav izdajnik

Boreta: Sve je poklao od Atine na dalje

Kapetanov telefon

Veljko Belivuk i Marko Miljković, i ostali optuženi za otmicu i ubistvo Kapetana, kako se sumnja, preko njegovog Skaj telefona namamili su i Lazara Vukićevića da dođe u kuću u Ritopeku. Ubili su ga istog dana kada je Radulović otet, 14. oktobra.

Navodno, sa Kapetanovog telefona su mu u porukama poslali sliku vezanog Belivuka i on je prihvatio da sam dođe u kuću strave. Na isti način, pokušali su da prevare i Aleksandra Šarca, ali on nije naseo, ali je kasnije ubijen u Tržnom centru "Ušće" u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading