DO SADA NEVIĐENA FOTOGRAFIJA BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Poziraju sa tri prsta - vođa zloglasnog klana neprepoznatljiv!

Autor:

Hronika

19.12.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova fotografija objavljena je u tekstu koji se odnosi na nove detalje vezano za obijeni depo Višeg suda u Podgorici,.

DO SADA NEVIĐENA FOTOGRAFIJA BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Poziraju sa tri prsta - vođa zloglasnog klana neprepoznatljiv!

Foto: LIBERTASPRESS/SKY APLIKACIJA

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Crnogorski portal Libertas press objavio je novu fotografiju Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koja je, navodno, skinuta sa tajne Skaj aplikacije preko koje su, kako se sumnja, komunicirali sa svojim saradnicima.

Na pomenutoj fotografiji može se videti kako Belivuk i Miljković u zagrljaju sede na kauču dok nasmejani i sa podignutim tri prsta poziraju. Belivuk je u opuštenoj odevnoj kombinaciji - šorcu i majici na kratke rukave, dok je njegov saradnik Miljković skockan uz polo majicu i teksas bermude, a preko grudi ima pederušu jednog poznatog brenda. Može se videti i da oni imaju tri telefona kod sebe, a crnogorski portal je naveo da je to fotografija koja je skinuta sa tajne Skaj aplikacije.


Ova fotografija objavljena je u tekstu koji se odnosi na nove detalje vezano za obijeni depo Višeg suda u Podgorici, gde je kriminalna grupa ukrala 19 komada oružja i nekoliko mobilnih telefona. Dosadašnjom istragom utvrđeno je da pored tih ukradenih dokaza nedostaje i manja količina droge koja je zaplenjena u jednoj od akcija. Kako navodi crnogorski Libertas press, ova informacija dobijena je, kako navode, dosadašnjim popisom depoa Višeg suda u Podgorici.

"Popis je u toku. To je sve što možemo reći za sada", kazali su danas crnogorskom portalu Libertasu u Višem sudu u Podgorici, koji je i ranije, u više navrata, odbio da odgovori na pitanja u vezi sa popisom dokaznog materijala u depou.

U međuvremenu, advokat Damir Lekić rekao je, 12. oktobra, na glavnom pretresu u Višem sudu u Podgorici, da raspolaže informacijom da su ukradena dva pištolja iz spisa predmeta protiv optuženih za planiranje ubistava Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u januaru 2021. godine kada su došli na babine kod Radoja Zvicera, odbeglog vođe kavačkog klana.

Ni nakon tri meseca, kako navodi Libertas, podgoričko tužilaštvo nije uspelo da otkrije motive i nalogodavce obijanja depoa. Za direktne izvršioce ovog krivičnog dela označeni su državljani Srbije, Vladimir Erić iz Loznice koji je 13. oktobra uhapšen na aerodromu u Švedskoj, kada je pokušao da se ukrca na let za Beograd. Za Veljkom Markovićem i njegovim stricem Milanom Markovićem i Dejanom Jovanovićem raspisana je međunarodna Interpolova poternica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading