OVO SU STARLETE KOJE SU SE DRUŽILE SA VELJOM NEVOLJOM I EKIPOM: Bile u bašti stadiona, pa danas saslušane u Specijalnom sudu! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.12.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po završetku svedočenja starlete su međusobno jedna drugoj čestitale.

OVO SU STARLETE KOJE SU SE DRUŽILE SA VELJOM NEVOLJOM I EKIPOM: Bile u bašti stadiona, pa danas saslušane u Specijalnom sudu! (FOTO)

Foto: Republika, tanjug, e-stock

Pripadnici kriminalne grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koja je optužena za sedam ubistava, silovanje, otmice kao i trgovinu drogom i oružjem, danas su se ponovo našli u Specijalnom sudu. Osim njih, na saslušanju su se danas našle i tri devojke!

Prema iskazu mladića Ilije S. koji je navodno silovan na stadionu Partizana, tri starlete su bile u bašti restorana dok je on sedeo modar i pretučen, opisao ih je kao devojke "koje viđa na televiziji".

Foto: Republika

 

Opšti utisak istražnih organa je da su tri saslušane devojke zastrašene i da nisu smele pred sudom da kažu istinu. U prilog tome ide što su danas po završetku svedočenja međusobno jedna drugoj čestitale. Do suda i od suda devojke su se osvrtale neprestano i kolebale više puta kojom putanjom da se udalje od suda. Zastajkivale su i kretale napred-nazad. Nosile su tamne sunčane naočare usred tmurnog dana.

Podsetimo, I. S. je sredinom avgusta 2020. otet i nekoliko dana držan u prostorijama restorana na stadionu koji su koristili pripadnici grupe, gde je prema optužnici i silovan. Navodno, pripadnici kriminalne grupe sumnjali su da je žrtvu iz Požarevca neko poslao da prati i špijunira vođe grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, zbog čega su ga oteli, i prema optužnici vezali mu ruke lisicama, skinuli ga golog, tukli ga štapovima za bilijar, kojima su ga potom silovali.

Te večeri, u prostorije su došle tri devojke, a optuženi Aleksa Šejić im je se obratio rečima "mi ćemo devojke da umesto da sv....o u vas, u I. S. - navodi se u pisanoj dokumentaciji protiv klana, šta se dogodilo pred tri devojke koje su najverovatnije mladića u bašti restorana videle pretučenog i izmučenog. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Žozefina

15.12.2023 22:34

Sram vas bilo! Za šerpu ribe se nazivate novinarima.