SILOVANOG MLADIĆA I USMENO DANAS SILOVALI: Zlikovački klan bez milosti prema žrtvi- "Kaži ti nama Ilija..." likovali optuženi

Autor:

Hronika

14.12.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sutra najavljeno da u popodnevnom terminu, u nastavku sudjenja ovom klanu tri devojke, koje je Ilija video na mestu njegovog mučenja na stadionu u Humskoj, progovore o svojim saznanjima.

SILOVANOG MLADIĆA I USMENO DANAS SILOVALI: Zlikovački klan bez milosti prema žrtvi- "Kaži ti nama Ilija..." likovali optuženi

Foto: E-stock, Tanjug, Shuttestock

Suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića danas je proteklo u mučnoj atmosferi. Iako je bilo zatvoreno za javnost, portal Republika.rs, saznaje, da je besomučnim ispitivanjem Ilija S. iz okoline Požarevca na mahove bio skroz isrpljen.

- On je spuštene glave stajao za govornicom gde su mu iz pozadine sa desne bočne strane postavljali pitanja jedan po jedan članovi klana koji je njemu priredio torturu.
Prvo su ga " cedili" advokati optuženih, pa Belivuk i Miljković, a onda i oni koje je direktno optužio da su ga mučili i silovali za račun OKG.


Studenti kojima je kao delu stručne javnosti bilo dopušteno da prate ročište su po izlasku iz sudnice sažaljivo govorili o Iliji S., a današnje njegovo ispitivanje kao novo iživljavanje nad njim.

- On je traumatizovan nanovo jer je morao svega da se priseća i to na vrlo mučan način. Preteško ga je bilo gledati i slušati jer se vidi da je uplašen i da ima ograničene mentalne kapacitete. Nije mi jasno kako su mogli da ga muče tako. Ti ljudi nemaju dušu- pričao je zgroženi student drugarici po izlasku iz sudnice.

Pošto je ispitivanje Ilije S. trajalo do pred kraj radnog vremena suda nije ostalo mesta ni da drugi svedoci započnu da se saslušavaju. Tako da je za sutra najavljeno da u popodnevnom terminu, u nastavku sudjenja ovom klanu tri devojke, koje je Ilija video na mestu njegovog mučenja na stadionu u Humskoj, progovore o svojim saznanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vera

14.12.2023 21:21

Sto godina sudjenja za vrlo jasne i dokazive zlocine?