SPAVAM PO KUĆAMA KOLEGA POSLE TEZGI! Maja Nikolić šokirala izjavom, evo šta je radila kod Ere Ojdanića!

Autor:

Zabava

16.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erica je meni milion puta rekao da mogu kod njega da svratim kad god hoću!

SPAVAM PO KUĆAMA KOLEGA POSLE TEZGI! Maja Nikolić šokirala izjavom, evo šta je radila kod Ere Ojdanića!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Maja Nikolić rekla je u jednoj emisiji da redovno posle tezgi prespava kod kolega s kojima je u prijateljskim odnosima, te i da jedni drugima redovno uskaču u pomoć kad do kasno rade na tezgama. Ona tvrdi da je to isključivo kod ljudi kao što je Era Ojdanić, s obzirom na to da se dugi niz godina poštuju i cene.

- Meni nije problem da prespavam kod kolega posle svirke. Kad svi zaginemo do kasno na poslu, normalno je da jedni drugima ponudimo pomoć i da prespavamo. Erica Ojdanić je meni milion puta rekao da mogu kod njega da svratim kad god hoću! To sam i radila, isto bih i ja učinila dragim ljudima. Koliko puta se desi da mi noću ostavi krevet namešten i samo kaže: "Maki dođi kad god hoćeš! Vrata su ti uvek otvorena!" - rekla je pevačica, pa je dodala:

Foto: dara bubamara youtube printskrin

Maja Nikolić i Era Ojdanić

 

- Nije to slučaj samo sa Erom, još mnogo je kolega koje cenim i kojima pomažem. Treba da budemo primer jedni drugima, a ne da se ujedamo i brzimo.

Inače, Maja Nikolić je skoro za srpsku estradu pričala da je kič i šund, te i da su mnoge njene kolege iskompleksirane.

Foto: instagram.com/majanikolicmaja

Maja Nikolić

 

 

Dok sam kao mlađa živela u Americi, pevala sam samo džez. Svirala sam sa Džefom Goldblumom, on je svetski poznati oskarovac. Bila sam klinka iz Niša i tamo sam shvatila šta su prave zvezde. Tamo ne postoji ni gram sujete među javnim ličnostima. Srpska estrada je vašar i parada kiča. Ovde pevačice dolaze u markete s ful šminkom i garderobom, a tamo su svi prizemni, idu u trenerci po namirnice, nemaju komplekse. Ovde plivam s krokodilima, ali dobro mi ide. Ja nemam takvu vrstu kompleksa i ne upoređujem se s drugima - rekla je Nikolićka za Republiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zli

16.01.2024 12:46

I kod mene imas mesto u krevetu

Rade

16.01.2024 13:42

Pa znali smo da je estrada jedna velika javna kuća. 😂😅🤣😇

DžO

17.01.2024 17:46

Spavala je Maja i kod mene u krevetu...