MILOJEVIĆ NAKON 3/3 NA PRIPREMAMA: Igrači MORAJU DA ISPUNJAVAJU obaveze, znaju MOJU FILOZOFIJU!

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde zadovoljan.

MILOJEVIĆ NAKON 3/3 NA PRIPREMAMA: Igrači MORAJU DA ISPUNJAVAJU obaveze, znaju MOJU FILOZOFIJU!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Spartak iz Subotice sa 3:1 u trećoj pripremnoj utakmici, upisavši isto toliko pobeda. Trener crveno-belih Vladan Milojević dao je svoj sud odmah nakon meča.

Ali, najpre je analizirao rivala.

- Prava prvenstvena, više nego prijateljska utakmica. Spartak je dobar protivnik. Pokušavali smo da radimo sve što radimo na treningu. Raduje me što svaki put kada počne utakmica ima elemenata koji se prepoznaju, što je bitno. Nedostaje svežina jer treniramo u punom naporu, trebaju nam drugi elementi. Jedna dobra provera, a mnoto treba i ispraviti. Spartak je dobra ekipa, pokazala je takmičarsku igru, ovo će nas očekivati i u prvenstvu - kaže Milojević.

Crvena zvezda sastaće se i sa ekipom Mladosti iz Lučana.

- Jesu pripreme naporene. Radili smo na fizičkoj pripremi i želimo da budu maksimalno spremni. Svaki put im je sve lakše, imaju svoje mete koje moraju da ispune. Igrači sa manjom minutažom sada će odraditi trening. Mislim da oni znaju moju filozofiju da svi igrači budu spremni. Onog trenutka kad dobiju minutažu mi smo tim. Moraju da shvate kod mene: to ko su prvih startnih 11, znate da imamo pet promena, u svakom trenutku možemo da promenimo maltene 40-50 odsto ekipe. Biće teških terena, povreda, kartona... Drugi deo prvenstva je mnogo teži. Oni moraju da budu spremni da kada dobiju šansu daju svoj maksimum - dodao je srpski stručnjak.

Potom se osvrnuo i na Mijatovića, koji je nakon pauze postigao gol.

- Jovan je danas dobio tridesetak minuta, takav je bio plan. Kao i Rodić. Što se njega tiče, rame je u pitanju, doktori će nam reći šta je konkretno. Dobijaće neki igrači više minuta, neki manje... Imamo igrača koji se vraćaju iz povrede i ne osećaju se baš najbolje, naporni su treninzi, dobro treniramo, ali biće sve to u redu - završio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading