ŠOK NA PUTU ZA SAD! Iznenadni SELFI Novaka i Nadala! Evo gde su se SRELI Đoković i Rafa (FOTO)

Autor:

Sport

23.02.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći rivali svih vremena nisu krili zadovoljstvo.

ŠOK NA PUTU ZA SAD! Iznenadni SELFI Novaka i Nadala! Evo gde su se SRELI Đoković i Rafa (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Nadal

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priprema se za naredne izazove i američku turneju, na kojoj će igrati posle dužeg odsustva.

Rekorder po broju Grend slem titula potvrdio je učešće na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, gde ćemo nakon velike pauze, videti i Rafaela Nadala.

Veliki rivali koji su zajedno osvojili 46 Grend slemova igraće od 6. marta na Mastersu u "kalifornijskoj pustinji".

Bar tako svedoči fotografija iz aviona, u kome su se sreli Nole i Rafa, koji nisu krili oduševljenje zbog novog susreta.

Uz legendarnu melodiju Džipsi Kingsa "Volare", Đoković je na svom Instagram profilu okačio fotografiju sa najvećim rivalom u istoriji, gde se vidi kako je i "kralj šljake" bio srećan što je sreo Novaka.

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

Rafael Nadal i Novak Đoković

Podsetimo, srpski as će konačno zaigrati u "kaliforniskoj pustinji" i na Floridi, pošto mu je zbog višegodišnjeg izostanka to bilo onemogućeno, zbog protokola o vakcinaciji. 

Sada će Đoković konačno imati priliku da zablista u punom svetlu i popravi utisak, nakon rane eliminacije na Australijan openu, kada ga je zaustavio Janik Siner.

Italijan je, posle toga, osvojio prvi trofej Grend slema u karijeri, jer je u finalu preokrenuo Rusa Danila Medvedeva i slavio rezultatom 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading