PROMETNA ZIMA U KUSIĆU: Čakara je seo na klupu Ševca, stigla su i pojačanja u igračkom kadru!

Autor:

Sport

23.02.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U borbu za opstanak ulaze sa dosta novih lica.

PROMETNA ZIMA U KUSIĆU: Čakara je seo na klupu Ševca, stigla su i pojačanja u igračkom kadru!

Foto: FK Ševac Kusić

Izborio se tim iz Kusića prošle sezone za veliki plasman u PFL Pančevo, za šta mu je bila dovoljna šampionska titula Druge južnobanatske lige (grupa Istok).

Republika

U aktuelnoj sezoni sastav Ševca igrao je u promenjivoj formi, uspeo je da zabeleži pet trijumfa, jedan remi i devet poraza, što je bilo dovoljno za plasman na deobu 13. pozicije na tabeli, tik iznad zone ispadanja. Bodovni saldo na koti 16 doveo je tim da se na proleće bori za opstanak, imajući u vidu da prvi tim ispod crte ime samo tri boda manje. 

Uprava kluba je odlučila da u nastavak sezone uđe sa dosta promena na svim poljima, pre svega potvrđena je promena trenera, ekipu će sa klupe na proleće predvoditi Alen Čakara. Što se tiče promena u igračkom kadru, bilo ih je dosta.

Opremu sastava iz Kusića razdužili su Dušan Deliblaćanin (Radnički Kovin), Miljan Stajković (Dunav B. Palanka), Luka Caran (Sloga Plandište), Boris Milenković (Radnički Kovin), Bojan Ilić i Miljan Kojić. Što se tiče novajlija, redom su na slikanje sa dresom Ševaca stizali Nebojša Rutić, Nenad Paunović, Ivan Jovanović, Jovan Borić, Aleksandar Stojanov, Darko Balog i David Ćulibrk. 

Republika

Foto: FK Ševac Kusić

Odlično raspoloženje vlada u Kusiću

Klub se kratkom porukom obratio svima povodom završenog prelaznog roka:

- Svim igračima koji više nisu kod nas želimo da se zahvalimo za sav doprinos koji su pružili igrajući za naš klub i da im poželimo sve najbolje u novim sredinama. Novajlijama da poželimo dobrodošlicu, dobro zdravlje i što bolje partije u dresu Ševca.

U dosadašnjem toku priprema ekipa iz Kusića je odigrana tri prijateljska susreta, generalna proba za nastavak prvenstva očekuje se u nedelju kada će sastav Ševca ugostiti Ratar. 

Prvog vikenda meseca marta, sastav Ševca će u ligaškoj utakmici za bodove odmeriti snage sa ekipom Dolova na gostovanju, prvi duel ova dva tima završen je remijem, rezultat nakon 90 minuta igre bio je 1:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading