ODLIČAN POSAO UPRAVE Triling novajlija je zvanično predstavljen!

Autor:

Sport

23.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proleće će sigurno biti dosta uspešnije.

ODLIČAN POSAO UPRAVE Triling novajlija je zvanično predstavljen!

Foto: FK Polet Nikinci

Nisu se fudbaleri Posvine proslavili partijama protekle jeseni, u okviru Opštinske lige Obrenovac stigli su do plasmana na 12. mesto na tabeli, sa deset osvojenih bodova. 

Republika

Uprava tima iz Stublina ove zime "zasukala je rukave" i odlučila je da u dosta izmenjenom sastavu uđe u drugi deo sezone. Pre svega stigla je informacija o promeni trenera, Boško Pavlović je odlučio i pored mnogobrojnih ponuda prihati da sedne na klupu Posavine.

Redom su dres Posavine zaduživali Filip Veličković, Marko Cvijanović, dok je odlučeno da se Jovan Jovanovič i Lazar Pavlović priključe prvom timu, za njihov napredak zaslužan je trener Keserović.

U proteklih par dana potvrđena su nova zimska pojačanja, prelazni rok je zvanično završen, papiri su poslati, i sada je na upravi da zvanično predstavi novajlije. Kapiten skele Aleksandar Miljić poznatiji kao "Pacov", stigao je u Stubline. Reč je o fudbaleru koji može da odgovori zadacima na svim mestima u zadnjoj liniji, u karijeri je još nastupao i za Rojkovac. 

Napad tima osvežene je dolaskom dvadesetjednogodišnjeg Bogdana Gligića, koji je dete Posavine. Proteklu kalendarsku godinu Gligić je proveo u Skeli, dok je pre toga igrao za Borac 1966 iz Lazarevca i Obrenovac. Za sada poslednji promovisani novajlija je Nikola Lazić (22), koji igra na više pozicija na sredini terena i stiže iz ekipe Budućnosti iz Zvečke.

Prolećni deo prvenstva počinje drugog vikenda meseca marta, ekipa Posavine na startu drugog dela sezone gostuje sastavu Rekreativa iz Zabrežja, prvi duel ova dva tima završen je remijem, rezultat je nakon 90 minuta igre bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading