VREDNO SE RADI U KRUPNJU: Za sada su potvrđena po dva izlazna i ulazna transfera!

Autor:

Sport

23.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proleće se ide u "juriš" na prekopotrebne bodove.

VREDNO SE RADI U KRUPNJU: Za sada su potvrđena po dva izlazna i ulazna transfera!

Foto: FK Rađevac Krupanj

U Krupnju se prošle sezone igrala Srpska liga, međutim za aktuelno prvenstvo klub je morao da se pomiri sa učešćem u zonskom stepenu takmičenja.

Republika

Nakon desetog kola Kolubarsko-mačvanske zone sastav Rađevca je bio na samo dva boda zaostatka za prvim mestom, međutim pred odlazak na zimsku pauzu napravljena je serija od tri vezana poraza, što je pokvarilo plasman nakon prvog dela sezone. Ekipa se trenutno nalazi na deobi sedme pozicije sa 19 osvojenih bodova i na proleće će po stanju u ligi, biti u konkurenciji za opstanak.

Rađevac je pripreme za prolećni deo prvenstva započeo 21. januara, uprava kluba je obavestila sve da su već zakazane i prijateljske utakmice. Do sada su odigrane dve, savladan je sastav Jedinstva (Vladimirci), rezultatom 7:1, dok je Loznica pre dva dana bila bolja, slavila je sa 3:1.

Što se tiče igračkog kadra, za sada su potvrđene četiri promene, po dva izlazna i ulazna transfera su zvanično objavljena. Što se tiče odlazaka, Mladen Ilić će karijeru nastaviti u Jedinstvu iz Zavlake, dok je Sergej Grujić prešao u OFK Osečinu.

Što se tiče zimskih novajlija, za sada su promovisana takođe dva fudbalera. Dete kluba, dvadesetpetogodišnji Igor Gošić vratio se u Rađevac, gde je poslednji mandat imao pre dve i po godine. Drugo pojačanje u nedavno završenom prelaznom roku jee golman Dimitrije Veselinović, koji je prethodnih šest meseci branio za Mladi Radnik 1926 iz Požarevca, u okviru Srpske lige Zapad.

Do početka prvenstva ostalo je nešto malo više od mesec dana, do tada će uprava kluba zvanično promovisati i ostala zimska pojačanja. Što se tiče igrača, oni će kroz pripremne utakmice pokušati da uhvate što bolji "zalet" za prolećnu premijeru protiv Ribnice iz Mionice (24.03).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading