PORUKOM "MOJE SELO" JE REKAO SVE: Dragićević je prvi promovisani novajlija u plavo-belom dresu!

Autor:

Sport

22.02.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao uprave.

PORUKOM "MOJE SELO" JE REKAO SVE: Dragićević je prvi promovisani novajlija u plavo-belom dresu!

Foto: FK Budućnost Zvečka

"Mlađani" Nenad u prošlom mandatu

Bivši zonaš iz Zvečke u aktuelnom prvenstvu takmiči se u okviru Opštinske lige Obrenovac, gde je nakon prvog dela sezone istakao kandidaturu za plasman u viši rang.

Republika

Uprava kluba tokom zimske pauze odlučila je da izvrši promenu na mestu šefa stručnog štaba. Veljko Petronijević, dete Zvečke u dosadašnjem periodu bio je zadužen za sve mlađe kategorije, a sada će uz iskusnog Dušana Vračarevića voditi prvi tim Budućnosti. Petronijević je već u pripremnom periodu sa igračima, i može se slobodni reći da je reakcija fudbalera jako pozitivna. 

U dogovoru sa Petronijevićem odrađen je zimski prelazni rok koji je prethodne nedelje i zvanično završen, uprava kluba je ovih dana krenula sa zvaničnom promocijom novajlija na društvenim mrežama Budućnosti.

Treba napomenuti da je po okolnim selima krenula priča da se klub gasi, ali je stigao veliki demant iz redova Budućnosti u vidu promocije velikog pojačanja, koji spada u grupu povratnika. Tridesetjednogodišnji Nenad Dragićević odlučio je da se vrati u Zvečku i da pomogne klubu da se plasira u viši rang takmičenja.

Republika

Foto: FK Budućnost Zvečka

Dragićević na promociji

Dragićević je prethodne dve godine nastupao za Rojkovac, u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Torpedo iz Draževca, OFK Zabrežje, Duboku iz Male Moštanice i Belo Polje. Nenad je rado viđen fudbaler u gotovo svim klubovima, posebno što može odgovoriti zadacima na gotovo svih 11 pozicija na terenu.

Za prvog promovisanog novajilu, kao što i on to ume da kaže mnogo puta "Zvečka je moje selo", ovom rečenicom je svim navijačima pokazao da se predstojećeg proleća neće štedeti ni sekunde na terenu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading