ODLIČAN POSAO UPRAVE: Maturant Partizanove škole je zvanično stigao u Rojkovac!

Autor:

Sport

22.02.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad tima će na proleće da "pršti"!

ODLIČAN POSAO UPRAVE: Maturant Partizanove škole je zvanično stigao u Rojkovac!

Foto: FK Rojkovac

Zimska pauza u Rojkovcu počela je promocijom novog trenera, novi-stari šef stručnog štaba je Miroslav Mitić, koji će započeti svoju drugu epizodu u klubu.

Republika

Što se tiče igračkog kadra, prvi zimski novajlija bio je mladi i perspektivni vezista Stefan Ljuna, nakon njega dres Rojkovca zadužio je golman Sreten Lakićević, koji će biti konkurencija Petru Mijatoviću za poziciju "jedinice". 

Igrači zajedno sa trenerom vredno treniraju za početak drugog dela sezone, koji je trenutno na nešto malo manje od mesec dana (16. mart), dok uprava na društvenim mrežama nastavlja sa promocijom novajlija. Prelazni rok je zvanično završen pre par dana, "papiri su već prošli", ali sada je vreme i da navijači saznaju o kome je reč.

Dvadesetčetvorogodišnji Aleksa Milovanović, maturant Partizanove škole fudbala, odlučio je da karijeru nastavi u dresu Rojkovca. Reč je o fudbaleru koji je prethodne dve godine bio član Sloge iz Miloševca, pre toga nosio je opremu BASK TEK-a, Jedinstva iz Surčina, Lokomotive, Zemuna, Teleoptika i Čukaričkog.

Republika

Foto: FK Rojkovac

Ekipa Rojkovca

Već na uvodnim prijateljskim utakmicama Aleksa je pokazao da će biti veliko pojačanje za plavo-beli napad. Milovanović je jako ambiciozan, željan uspeha i sigurno je da će tokom proleća u okviru Prve beogradske lige (grupa B), biti jedan od zapaženijih ofanzivaca pred golom rivala.

Uprava je potvrdila da će do početka prvenstva predstaviti i sva ostala zimska pojačanja, mada navijači koji prate prijateljske utakmice već znaju o kome je reč. Rojkovac je proteklog vikenda odigrao kontrolni meč sa ekipom Trlića, tom prilikom je slavio rezultatom 7:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading