SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI: Osmeh trenera Pavlovića i povratnika Mitića "garantuje" berićetno proleće!

Autor:

Sport

21.02.2024

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromno pojačanje za napad na viši rang.

SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI: Osmeh trenera Pavlovića i povratnika Mitića "garantuje" berićetno proleće!

Foto: FK Potisje Knićanin

Igrala se u Knićaninu pre četiri godine Područna liga, međutim klub se već tri sezone takmiči u okviru A lige FS grada Zrenjanina.

Republika

Ekipa zimsku pauzu provodi na deobi druge pozicije na tabeli, sa četiri boda zaostaka za jesenjim prvakom. Učinak Potisja od 11 trijumfa i dva poraza, bez remija bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 33, što je stavilo klub u red jednog od tri glavna kandidata za šampionski pehar. 

Pre desetak dana igrači su na čelu sa trenerom Ivanom Pavlovićem započeli pripreme za nastavak prvenstva, tada je iz kluba potvrđeno da su izvršene minimalne izmene u igračkom kadru, tj da je jedan igrač otišao, ali da je i stiglo jedno pojačanje. 

Sastav Potisja pojačao je povratnik u redove crveno-plavih, Mladen Mitić, reč je o fudbaleru koji dolazi iz komšijskog Titela, za koji je nastupao prethodne dve sezone. Uprava kluba i šef Pavlović imali su veliku želju da se Mladen vrati u svoj klub, a sa njegovim dolaskom potvrđene su najviše ambicije za plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Foto: FK Potisje Knićanin

Osmeh govori sve

Mitić je odrstao uz Potisje, napravio je prve fudbalske korake na njihovom terenu, i sigurno je da će dati sve od sebe u nastavku prvenstva kako bi klub doveo do plasmana u viši rang. U mlađim kategorijama nastupao je još za Proleter iz Zrenjanina i Titel. Prvu seniorsku sezonu zabeležio je već sa 16 godina, i od prvog momenta se videlo da se radi o kvalitetnom igraču na koga Potisje može ozbiljno da računa. 

Iz sezone u sezonu potvrđivao je svoj kvalitet, unapređivao igru, bio je nezamenjiv na levoj strani terena, i iza sebe je već sada sakupio ozbiljno iskustvo. Radi se o igraču koji pokriva poziciju levog beka i levog veznog, krasi ga dobar pregled igre, sjajan centaršut, precizan šut i odlična kontrola lopte. Već na prvoj pripremnoj utakmici Mitić je postigao fantastičan pogodak i pokazao je o kakvom je pojačanju reč. 

Mladen je prilikom promocije u novom-starom klubu izjavio:

- Veoma sam srećan zbog povratka u klub uz koji sam odrastao, prvo sam kao klinac bodrio Potisje sa tribina, a kasnije sam sa uspehom nosio dres. Već nekoliko prelaznih rokova se pričalo o mom eventualnom povratku, a sada su se sve kockice poklopile. Naravno da sam pratio rezultate i dok nisam bio u klubu. Poznajem sve saigrače, smatram da imamo odličan tim koji zaslužuje viši rang i verujem da ćemo uspeti da ga izborimo! Pozdrav za sve navijače Potisja i vidimo se na Bikari!

Što se tiče odlazaka, klub je napustio Marko Anđelković, koji je upravo otišao u klub iz kojeg je Mladen došao, Anđelković će na proleće braniti boje Titela. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading