NJEGA ĆE SVI LAKO UPAMTITI: Fudbaler specifičnog imena i prezimena stigao je na "AdmiralBet Arenu"!

Autor:

Sport

21.02.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani Beograđanin spreman za novi izazov u karijeri.

NJEGA ĆE SVI LAKO UPAMTITI: Fudbaler specifičnog imena i prezimena stigao je na "AdmiralBet Arenu"!

Foto: instagram.com/printscreen/FK Radnički Sremska Mitrovica

Saradnja je dogovorena

Izmakao je baraž za plasman u Superligu Srbije ekipi Radničkog 1922 iz Sremske Mitrovice za samo jedan bod prošle sezone, i u aktulenom prvenstvu tim je plasiran u gornji deo tabele, sa namerom da se "popravi" prošlosezonski plasman.

Republika

Sastav Radničkog "zimuje" na sedmoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 28, šest bodova udaljen je trenutni drugoplasirani tim, koji drži mesto koje direktno vodi u najjači rang takmičenja u našoj zemlji. 

Uprava kluba ove zime radila je bez odmora, na "AdmiralBet Arenu" stigla su pojačanja koja će povećati kvalitet igara za nastavak sezone, i svi se nadaju u Sremskoj Mitrovici da klub može do mesta koje daje priliku da se plasira u viši rang takmičenja.

Pre par dana potvrđen je dolazak dva mlada i perspektivna golmana, jedan je posebno "zanimljiv" zbog svog imena i prezimena. Dvadesettrogodišnji Nemanaj Torman stigao je iz Vojvodine, dok je devetnaestogodišnji Vuk Karadžić nakon Brodarca odlučio da karijeru nastavi u Sremskoj Mitrovici u opremi Radničkog 1922.

Republika

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Radnički nastavlja sa jačanjem igračkog kadra

 U dosadašnjoj karijeri ovaj mladi golman slavnog imena i prezimena je karijeru počeo u OFK Beogradu gde je branio pet godina, nakon toga je godinu dana manje proveo u opremi Sinđelića iz Beograda. Bio je još i član Zemuna, Radničkog sa Novog Beograda i Voždovca, dok je kao što smo već napomenuli proteklih šest meseci nastupao za Brodarac u okviru Omladinske lige Srbije.

Karadžić je dolaskom u Sremsku Mitrovicu priključen treninzima prvog tima, i on će pokušati vrednim i napornim radom da se dokaže treneru Dejanu Nikoliću, i da zasluži priliku da nastupi za seniorski tim Radničkog.

Vuk će tokom prolećnog dela braniti za omladince Radničkog, ali će po mišljenjima mnogih u određeno vreme dobiti i priliku da se pokaže u seniroskom fudbalu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ja

26.02.2024 19:57

NAJ BOLJI GOL MAN NA SVIM SVETOVIMA. ODBRANIO MESIJ U PENAL U LŠ 2015. PARTIZAN ALE

ad

26.02.2024 20:26

odličan ko 10 dinara

ad

26.02.2024 21:10

kasiljas mog detinjstva