ŠEST ZIMSKIH NOVAJLIJA: Ekipa Bagremara spremno dočekuje nastavak sezone!

Autor:

Sport

21.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba nije odmarala u prethodnom periodu.

ŠEST ZIMSKIH NOVAJLIJA: Ekipa Bagremara spremno dočekuje nastavak sezone!

Foto: OFK Bagremar

Pre četiri godine sastav OFK Bagremara takmičila se u okviru Prve lige Kragujevca, međutim klub se u aktuelnom prvenstvu nalazi u okviru trećeg stepenja takmičenja. 

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na deobi šeste pozicije sa osvojenih 23 bodova, što je devet manje u odnosu na jesenjeg prvaka. Prolećni učinak od sedam trijumfa, dva remija i četiri poraza napredak je u odnosu na isti period u prošloj sezoni, ali svakako da tim može dosta bolje, i da je cilj da se napadne plasman u viši rang takmičenja.

Uprava kluba se potrudila da u nedavno završenom prelaznom roku ojača igrački kadar i da se na proleće "pojuri" cilj koji je postavljen pred početka sezone, a to je sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja.

Prvi promovisani novajlija bio je Vladimir Jošović, koji spada u grupu povratnika i on će ojačati konkurenciju na mestu levog beka. Lazar Tomić stigao je da poboljša efikanost veznog reda, o njegovim loptama če često može čuti da "imaju oči". Iskusni čuvar mreže, Aleksandar Miloradović, spada u grupu povratnika i reč o jednom od najboljih golmana u gradskim ligama. 

Republika

Foto: OFK Bagremar

Fudbaleri ŽSK-a i Bagremara

Seriju dolazaka nastavio je Miloš Sremčević, koji može da odgovori na više pozicija u timu. Uprava je uspela da dogovori i saradnju sa Markom Babićem, iskusnim fudbalerom koji će dosta doprineti igri tima na proleće. Za sada poslednji promovisani novajlija je Aleksa Virijević, mladi i perspektivni igrač o kojem će se tek pričati u budućnosti. 

Proteklog vikenda odigrana je prijateljska utakmica u sklopu priprema za nastavak sezone, ekipa ŽSK Žirovnice ugostila je sastav OFK Bagremara. Rezultat ovog meča je bio u drugom planu, ali sve u domaćem timu može radovati pobeda i nastavak odličnih partija.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading