TALENTOVANI UNIVERZALAC STIGAO U OPORNICU: Uprava je promovisala prvo zimsko pojačanje!

Autor:

Sport

21.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan igrač, sa iskustvom iz Prve gradske lige.

TALENTOVANI UNIVERZALAC STIGAO U OPORNICU: Uprava je promovisala prvo zimsko pojačanje!

Foto: FK Napredak Mainić Opornica

Sastav Napretka Mainić iz Opornice takmiči se u okviru Treće lige Kragujevca, gde je nakon jesenjeg dela prvenstva stigao do plasmana sredinu tabele.

Republika

Ekipa je tokom prvog dela sezone zabeležila šest trijumfa, isto toliko poraza uz jedan remi, što je bilo dovoljno za bodovni saldo na koti 19. Zimsku pauzu tim provodi na osmoj poziciji, i na proleće će svakako cilj biti da se što više klub približi gornjem delu tabele.

Uprava kluba je tokom zimske pauze analizirala raspoloživi igrački kadar, i odlučila je na kojim pozicijama treba ojačati tim, kako bi se na proleće pružili bolji rezultati.

Prvi zimski promovisani novajlija u Opornici je dvadesetpetogodišnji Dušan Cvetković, koji je proteklih godinu dana nastupao za Mladost iz Pajazitova. Reč je o fudbaleru koji je već kroz pripremni period pokazao svoje izuzetne sposobnosti, nagoveštavajući da će možda on u narednom periodu imati ključnu ulogu u timu.

Republika

Foto: FK Napredak Mainić Opornica

Teren Napretka

Dušan je višepozicioni igrač, vrsno se snalazi na terenu i jednako uspešno koristi obe noge. Njegov potencijal već je došao do izražaja u prethodnim klubovima i sa punim poverenjem svih iz Napretka, očekuju se još bolje partije u njihovom dresu.

U dosadašnjoj karijeri Cvetković je pored dve epizode u Pajazitovu nastupao i za Jedinstvo (Petrovac), Vinogradi (Kragujevac), Šumadiju 1903 i Erdoglija Šumadiju. Protekle jeseni nastupima u Prvoj gradskoj ligi je stekao određeno iskustvo iz višeg ranga, pa će njegov dolazak u Opornicu dosta značiti za dalji napredak kluba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading