U OBRENOVCU SE RADI PLANSKI: Nakon golmana stiglo je pojačanje i u srednjoj liniji tima!

Autor:

Sport

30.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitić sklapa ekipu po svom ukusu.

U OBRENOVCU SE RADI PLANSKI: Nakon golmana stiglo je pojačanje i u srednjoj liniji tima!

Foto: FK Rojkovac Obrenovac

Mladi klub iz Obrenovca protekle polusezone osvojio je 17 bodova, što je bilo dovoljno za plasman na deobu osme pozicije na tabeli.

Republika

Uprava kluba je odlučila da za vreme zimske pauze izvrši određene promene u ekipi, i krenuli su od pozicije trenera. Novi-stari šef stručnog štaba Rojkovca je Miroslav Mitić, koji će započeti svoju drugu epizodu na klupi tima iz Rojkovca. 

Prvi zimski novajlija Rojkovca je mladi i perspektivni Stefan Ljuna (23), reč je o fudbaleru koji je ponikao u Radničkom iz Obrenovca, gde je proveo 11 godina. Seniorske minute sakupljao je u Prvoj Iskri iz Bariča, u okviru Srpske lige, kasnije je nastupao za Budućnost iz Zvečke i Krtinsku, odakle stiže u Obrenovac. Ljuna može pokriti više pozicija na sredini terena i dosta će značiti novom timu tokom prolećnog dela sezone. 

Nakon Stefana, dres Rojkovca zadužio je i Sreten Lakićević (19), koji će biti konkurencija Petru Mijatoviću za poziciju "jedinice". Radi se o talentovanom i izuzetno motivisanom mladom golmanu, koji je prve "parade" pravio u Radničkom iz Obrenovca, dok je protekle jeseni branio za Budućnosti iz Zvečke. Imala je prilike publika iz Obrenovca da vidi njegove sposobnosti "na Dući", i možda je tada sve viđeno od strane Lakićevića, doprinelo da se odluči da brani na tom stadionu u ulozi domaćina.

Cilj čelnih ljudi kluba je da ove zime osveže igrački kadar sa pre svega mladim i talentovanim fudbalerima, koji su željni dokazivanja u seniorskom fudbalu, i koji imaju određeni prostor za napredak.

Trener Mitić će uskoro izvršiti prozivku, nakon koje će startovati pripreme za drugi deo sezone u kojem se očekuju dosta bolje partije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading