SRPSKI ROŽERIO SENI: Golman koji drži rekord u Srbiji, ali ne u njegovom "primarnom poslu"! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.01.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali broj ljudi zna za njega.

SRPSKI ROŽERIO SENI: Golman koji drži rekord u Srbiji, ali ne u njegovom "primarnom poslu"! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva Damir Zeković

Već dve godine fudbalski klub Dunav (Veliko Selo) takmiči se u okviru Prve beogradske lige (grupa A), dok je pre toga bio član zonskog ranga.

Republika

Trenutna situacija na tabeli je takva da se tim iz Velikog Sela tokom proleća može naći u borbi za opstanak, ali u i borbi za najviši plasman. Dunav "zimuje" na deobi petog mesta sa 19 osvojenih bodova, ali je bodovni saldo ostalih klubova u ligi takav da mesta za donji i gornji dom nisu "rezervisana".

Što se tiče igračkog kadra, stigla je prva informacija po pitanju pojačanja tima iz Velikog Sela, i to je fudbaler čiji će dolazak obradovati mnoge simpatizere kluba. Damir Zeković (37) odlučio je da napusti redove Dunava iz Banatske Palanke i da se pridruži istoimenog klubu, ali iz Velikog Sela.

Zeković je protekle jeseni u okviru Druge južnobanatske lige (grupa Istok) bio redovan na golu Dunava, i sa svojim saigračima je stigao do zvanje pete odbrane u ligi, na istom mestu se klub nalazi i po pitanju bodovnog plasmana.

 

 

Zanimljiva činjenica povodom nove "jedinice" tima iz Velikog Sela jeste da pored angažovanja na golu, Zeković je zadužen u pojedinim situacijama i da izvodi prekide. Po dosadašnjoj statistici, "drugi posao" iskusni čuvar mreže obavlja i više nego dobro, mrežu rivala tresao je u 74 navrata.

U dosadašnjoj karijeri Zeković je branio boje mnogih klubova, u svim sredinama je bio rado viđen igrač, a takođe se u gotovo svim ekipama upisao u listu strelaca, što dovoljno govori o njegovom učinku prilikom izvođenja prekida.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading