NOVO POJAČANJE ZA PROLEĆE: Đilasov menja dres, ali ostaje u ligi!

Autor:

Sport

16.01.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava vredno radi.

NOVO POJAČANJE ZA PROLEĆE: Đilasov menja dres, ali ostaje u ligi!

Foto: Shutterstock

Zimsku pauzu sastav iz Srbobrana provodi na trećoj poziciji na tabeli, učinak od devet trijumfa, četiri remija i dva poraza bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 31. Jesenji prvak je na 38 bodova, dok je mesto koje vodi u baraž za viši rang na četiri boda manje.  

Republika

Uprava kluba vredno radi na jačanju igračkog kadra, kako bi se klub ozbiljnije na proleće umešao u borbu za najviši plasman. U dosadašnjem transfer periodu ekipu su ojačali Dejan Zorić, Martin Jelić i Mateja Novaković. 

Četvrto zimsko pojačanje Srbobrana je Stefan Đilasov(19), koji se nakon godinu i po dana provedenih u ekipi AFK (Ada) odlučio se za promenu sredine, ostaje u istoj ligi, ali će nositi plavo-belu opremu na proleće. Stefan je sa svojim sada već bivšim timom bio u donjem delu tabele, a sada će u drugom delu sezone boriti za plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Foto: FK Srbobran

Đilasov četvrti novajlija

Đilasov je u mlađim kategorijama nastupao za Bečej 1918, kasnije je bio član Mladosti iz Turije, ali se tamo zadržao nešto malo više od dva meseca, nakon toga je otišao u Adu, gde je prošle sezone stigao do plasmana na sedmu poziciju, ove će se njegova sada već bivša ekipa boriti za opstanak u ligi.

Najnovijim dolaskom uprava je dobila fudbalera koji je mlad, koji ima dosta prostora za napredak, i sigurno je da će dosta unaprediti svoju igru u predstojećem periodu, imajući u vidu da je dobro upoznat sa ligom i fudbalom koji se igra u njoj.

Prolećni deo prvenstva Srbobran otvara na gostovanju Jadranu iz Feketića, taj susret zakazan je za 2. mart. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading