NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Ćosović stiže da pomogne na putu ka što boljem plasmanu na proleće!

Autor:

Sport

16.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler potvrdio saradnju.

NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Ćosović stiže da pomogne na putu ka što boljem plasmanu na proleće!

Foto: Facebook.com

"Budi" se Remont polako, biće potrebno sigurno određeno vreme da se klub vrati na staze stare slave, ali toga su svi svesni u svim strukturama sportskog kolektiva.

Republika

Ekipa "zimuje" na deobi desete pozicije na tabeli, sa samo sedam osvojenih bodova. Učinak od dva trijumfa, jednog remija i osam poraza iznenadio je mnoge u odnosu na prošlogodišnju titulu vicešampiona u istom rangu.

Što se tiče igračkog kadra, prvi novajlija u Remontu bio je Danilo Grujović (17) mladi i perspektivni čuvar mreže koji je stigao iz Parmenca. Uprava je pre par dana promovisala i drugo zimsko pojačanje, reč je o Đorđu Ćosoviću (33).

Đorđe je proteklih šest meseci nosio opremu Keja iz Čačka, u kojem se takmičio u okviru Moravičke okružne lige. Sa svojim sada već bivšim saigračima stigao je do plasmana na 11. poziciju na tabeli, koju drže sa 14 bodova. 

Republika

Foto: OFK Remont 1959

Drugo pojačanje

Ćosović je za naš portal povodom transfera poručio:

- Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u klub koji ima ogromnu tradiciju i još veću dušu. Remont smatram mojim klubom i jako sam srećan što ću opet nositi njihov dres, potrudiću se da svojim partijama doprinesem što boljim rezultatima na proleće. 

Drugi zimski novajlija Remonta je opremu tima iz Čačka već nosio u periodu od leta 2022. do istog perioda sledeće kalendarske godine. Đorđe se najbolje snalazi na mestu desnog krila, protekle jeseni je zbog povrede zabeležio samo dva nastupa na terenu, ali je sada taj period iza njega i spreman je za izazove u drugom delu sezone.

Remont drugi deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Tigrovi Milja Gold, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gostujućeg sastava.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading