DILEME VIŠE NEMA: Perspektivni čuvar mreže biće zadužen za odbranu gola tokom prolećnog dela prvenstva!

Autor:

Sport

16.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon novog šefa stručnog štaba, stiže i prvo pojačanje.

DILEME VIŠE NEMA: Perspektivni čuvar mreže biće zadužen za odbranu gola tokom prolećnog dela prvenstva!

Foto: Privatna arhiva Lazara Dragutinovića

Praznici su sada već uveliko iza nas, igrači se polako vraćaju u trenažni proces, dok klubovi uveliko rade na jačanju igračkog kadra.

Republika

Krajem meseca decembra pisali smo o odluci mladog golmana Lazara Dragutinovića da napusti redove Sloge iz Despotovca, i da se okuša u novoj sredini. Bilo je priče tada o ponudama za perspektivnog čuvara mreže, ali ništa nije bilo konkretno dogovoreno, barem ne do sinoć.

Orlovi iz Jasenova u prolećni deo prvenstva ulaze sa novim šefom stručnog štaba, Aleksandar Lazarevski promovisan je na klupi člana Zone Zapad, a nakon njega je stigla potvrda i prvog zimskog novajlije. 

Dragutinović je ponikao u Budućnosti iz Milive, kasnije je branio boje Mladosti iz Konačreva, Partizana iz Majura i Glogovca, odakle je početkom 2023. godine stigao u Despotovac, a sada će zadužiti opremu Orlova, i na proleće će osnovni cilj biti da se ekipa sačuva u ligi.

Nova "jedinica" Orlova je za naš portal povodom transfera poručio:

- Naišao sam na razumevanje pre svega predsednika Zvonka koji je verovao u mene i ponudio mi najbolje uslove, kako finansijske tako i za rad i napredak. Doveden je ozbiljan i ambiciozan trener pored koga imam prostora za dodatni napredak i zajedno možemo da ostvarimo zapisane ciljeve na proleće. Nadam se što većoj podršci publike na proleće, da zajedno sa njima krenemo u nove pobede i da nam daju taj dodatni vetar u leđa. Hvala svima na ukazanom poverenju daću sve na terenu da opravdam ono zbog čega sam doveden.

Prolećni deo prvenstva tim iz Jasenova otvara pred svojim navijačima protiv Župe iz Aleksandrovca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading