MIJALČIĆ "NOVA JEDINICA" BORCA: Uprava kluba sprema respektabilan tim za duže staze!

Autor:

Sport

15.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Stejanovcima bez odmora.

MIJALČIĆ "NOVA JEDINICA" BORCA: Uprava kluba sprema respektabilan tim za duže staze!

Foto: Shutterstock

Učinak Borca nakon osam odigranih jesenjih mečeva je polovičan, zabeležena su četiri trijumfa i isto toliko poraza, uz gol razliku 24:12. Igrački kadar tima će tokom predstojećeg prelaznog roka biti izmenjen u određenoj meri, a sve sa ciljem da se ostvari što bolji plasman na proleće.

Republika

Što se tiče dosadašnjih pojačanja, Aleksandar Kozlina dolazi iz redova žarkovačkog Napretka, dok je Danilo Ristić nakon šest meseci u opremi Fruške Gore stigao i opremu Borca. Treći zimski novajlija u Stejanovcu je Miloš Šponja (23) doskorašnji fudbaler Fruškogorca iz Krčedina, dok je nakon njega stigao Dragomir Vuković iz Krušedola

Da uprava kluba ima odlično razrađen plan za budući period, pokazuje i potvrda novog transfera. Nenad Mijalčić (27) nakon godinu dana provedenih u Slobodi (Šašinci) odlučio se za promenu sredine, i od starta prolećnog dela nosiće dres Borca.

Najnovija akvizicija uprave kluba je iskusni golman koji je u dosadašnjoj karijeri branio boje četiri kluba, ali se u svim sredinama rado vraćao i više puta. Mijalčić je bio "jedinica" Graničara (Grabovci), Fruškogorca (Mali Radinci) i Partizana (Vitojevci).

Republika

Foto: FK Borac Stejanovci

Mijalčić "nova jedinica"

Protekle jeseni Nenad je nastupio na osam mečeva u ligi, ali je nešto slabija forma celog tima uticala i na njegov nešto slabiji učinak. Sloboda zimsku pauzu u okviru GFL-a Sremska Mitrovica provodi na pretposlednjoj poziciji na tabeli.

Ovim transferom uprava Borca je već završila peti potpis ove zime, imajući u vidu da prelazni rok zvanično još nije počeo, može se reći da se u Stejanovcima radi ozbiljno i na visokom nivou.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading