UZ MINIMALNE PROMENE: Sastav Sutjeske započeo je pripeme za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

15.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okupili su se igrači proteklog vikenda.

UZ MINIMALNE PROMENE: Sastav Sutjeske započeo je pripeme za nastavak prvenstva!

Foto: FK Sutjeska Bačko Dobro Polje

Više od jedne decenije u Bačkom Dobrom Polju igra se područni rang takmičenja, sastav Sutjeske poslednjih par sezona "plovi" u mirnoj luci.

Republika

Ekipa aktuelnu zimsku pauzu provodi na sedmoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 22. Učinak od šest trijumfa, četiri remija i pet poraza bio je dovoljan za plasman u sredinu tabele, i može se reći da sastav Sutjeske "bez briga" nastavlja prvenstvo.

Proteklog vikenda po prvi put ove kalendarske godine okupili su se fudbaleri Sutjeske i u laganom ritmu seniori su započeli pripreme za prolećni deo prvenstva. Trener je na raspolaganju imao 15-tak igrača, što je odlična brojka za prvo okupljanje.

Što se tiče promena u igračkom kadru, za sada je ispisnicu dobio Dejan Zorić (24), i on će u nastavku sezone nositi dres Srbobrana. Uprava je u dosadašnjem transfer periodu dogovorila dolazak dva fudbalera.

Žarko Rodić (42) nakon šest meseci provedenih u redovima Slavije (Pivnice) vraća se u Bačko Dobro Polje, gde je u dosadašnjoj karijeri u dva mandata ukupno proveo deset godina. Pored Sutjeske i Slavije, branio je boje i Iskre iz Kucure, Kulpina i Bačke iz Despotova.

Miljan Nikolić (28) drugo je zimsko pojačanje Sutjeske, on takođe spada u grupu povratnika, u Bačkom Dobrom Polju je proveo punih 13 godina (2009-2022), dok je protekle dve godine bio član Slavija (Pivnice). 

U toku pripremnog perioda moguće su dodatne promene igračkog kadra, uprava planira i odigravanje par prijateljskih utakmica u kojima će se videti da li timu fali "sveže krvi" na određenim pozicijama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading