POČETAK PRIPREMA JE POZNAT: Čeka se dogovor sa još par fudbalera!

Autor:

Sport

15.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priliku za dokazivanje dobiće i omladinci.

POČETAK PRIPREMA JE POZNAT: Čeka se dogovor sa još par fudbalera!

Foto: FK Polet Nikinci

Sastav Pobede iz Goloboka "zimuje" na desetom mestu Podunvaske okružne lige, sa jednim bodom prednosti u odnosu na prvi tim ispod crte, koji se nalazi u zoni ispadanja.

Republika

Trenera Vlajića i i fudbalere na proleće očekuje borba za što bolji plasman, kako klub ne bi došao u situaciju da se nađe u kombinaciji za opstanak u ligi. Što se tiče dosadašnjoj aktivnosti po pitanju igračkog kadra, dogovoren je nastavak saradnje sa Markom Filipovićem, dok su tim pojačali Lazar Gajić, Nemanja Milosavljević i Vukan Radojević.

Direktno od šefa stručnog štaba tima iz Goloboka stigle su najnovije aktuelnosti povodom kluba. Ognjen Ljumović je odlučio da i na proleće nosi dres Pobede, ali u istom navijači neće imati prilike da vide Branislava Živanovića i Filipa Pavlovića. 

Što se tiče novih pojačanja, uprava "cilja" još par fudbalera, verovatno će dogovor biti postignut oko dolaska minimalno jednog, a maksimalno tri igrača. Početak priprema zakazan je za 21. januar kada će se nakon prozivke odraditi i prvi trening.

Republika

Foto: FK Pobeda Golobok

"Pale motore" u Goloboku sledećeg vikenda

Plan uprave zajedno sa trenerom jeste da se na pripremama pojave i mlađi fudbaleri iz kluba, koji nastupaju van seniorskog tima. Za predstojeći period to će biti momci rođeni 2007. i 2008. godine, i to su trenutno Sergej Filipović, Vasilije Radojičić, Miloš Živanović i Lazar Đurđević. Ova praksa će sigurno biti prisutna i u budućnosti, i na njih će se posebno obratiti pažnja.

Za sada informacija po pitanju prijateljskih utakmica nema, ali je u planu da ih bude 4-5, o rivalima će klub naknadno obavestiti javnost. Prolećni deo prvenstva Pobeda otvara na gostovanju Lunjevcu, taj meč će posebno biti važan za tim iz Goloboka, jer je reč o klubu koji je direktan rival u potencijalnoj borbi za opstanak, barem po trenutnom plasmanu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading