SPORTSKI DIREKTOR ČASTI: Fudbalska romantika u Novom selu!

Autor:

Sport

15.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak kog ne treba posebno predstavljati.

SPORTSKI DIREKTOR ČASTI: Fudbalska romantika u Novom selu!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Grb kluba

Redovno se u Novom selu igrao zonski rang takmičenja, ali se trenutno klub takmiči u okviru Raške okružne lige, gde igra svoju treću vezanu sezonu.

Republika

Omladinac "zimuje" na osmoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, lider je udaljen deset bodova, i cilj na proleće će biti sigurno da se što pre obezbedi opstanak u ligi, i da se uigra tim za sledeću sezonu.

Igrački kadar od kraja jesenjeg dela prvenstva ojačan je dolascima Stefana Pantelića, Bobana Atanaskovića i Stefana Tanaskovića, a ovih dana je stigla potvrda i četvrtog novajlije. 

Uprava kluba "naterala" je Marka Milenkovića (33) da se vrati iz fudbalske penzije i da opet obuče dres Omladinca. Reč je od dobro poznatom licu svima u Novom selu, fudbaler koji igra na poziciji centarlnog napadača u dosadašnjoj karijerio bio je član Sloge, Metalca, PKB-a i Omladinca, gde započinje svoj novi mandat. 

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Milenković kao Džordan

Milenković je u proteklom periodu imao ulogu sportskog direktora, ali je to očigledno u njemu probudilo želju da pored funkcionerske ponovo krene i sa igračkom karijerom. Njegov povratak u kopačke dosta će značiti za Omladinac, zato što je reč o fudbaleru sa ogromnim znanjem i iskustvom. 

Dobro je poznat Netfliksov dokumentarac "The Last Dance" koji govori o jednom od najvećih sportista svih vremena, Majklu Džordanu, koji je i po povratku iz penzije uspeo da nastupa jako uspešno i okiti se sa tri šampionske titule. Sada se jednim delom ponavlja ista situacija u Novom selu, i svi se nadaju da će kraj biti identičan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading