JESENJI ŠAMPION IMA NOVOG FUDBALERA: Dobro poznato lice u ligi jača defanzivnu liniju u pohodu ka višem rangu!

Autor:

Sport

15.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja je dogovorena.

JESENJI ŠAMPION IMA NOVOG FUDBALERA: Dobro poznato lice u ligi jača defanzivnu liniju u pohodu ka višem rangu!

Foto: FK Budućnost Parage

Jesenji prvak PFL-a Sombor iz Paraga zimsku pauzu provodi sa jednom bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca, i dva boda od trećeplasiranog tima na tabeli. Gužva u vrhu je velika i očekuje se jako zanimljiva borba u drugom delu sezone.

Republika

Čelni ljudi kluba u dogovoru sa trenerom vuku određene poteze po pitanju igračkog kadra, za sada raduje informacije koja raduje sve simpatizere Budućnosti jeste da ni jedan igrač nije zatražio ispisnicu. Što se tiče novajlija, stigli su Srđan Vuković, Marko Nedeljković, Nenad Petković i Saša Balango.

Najnovije zimsko pojačanje Budućnosti je Dragan Doroslovac (29), defanzivni fudbaler koji je protekle tri godine bio član Poleta (Karavukovo). U duelu njegovog bivšeg i sadašnjeg tima Dragan je proveo svih 90 minuta na terenu, ali je na kraju morao da čestita rivalu trijumf rezultatom 3:0.

Republika

Foto: FK Budućnost Parage

Doroslovac stigao u redove jesenjeg prvaka

Što se tiče dosadašnje fudbalske karijere, Doroslovac je ponikao u Tekstilcu iz Odžaka, kasnije je u po dva mandata branio boje Omladinca (Deronje) i Poleta, odakle je sada stigao u Parage, gde će biti pred novim izazovom.

U izjavi za naš portal trener Milec je napomenuo da se ništa ne prepušta slučaju, i da će jesenji igrački kadar biti ojačan novim licima. Ubrzo će se fudbaleri Budućnosti javiti na prvoj prozivici i početku priprema, a kroz prijateljske utakmice će se brusiti forma za prolećne izazove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading