VELIKI POSAO JE URAĐEN, ALI TO NIJE KRAJ: Jako zanimljiv period očekuje crveno-bele!

Autor:

Sport

12.01.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima je ostavljen prostor za razmišljanje povodom novih pojačanja.

VELIKI POSAO JE URAĐEN, ALI TO NIJE KRAJ: Jako zanimljiv period očekuje crveno-bele!

Foto: FK Budućnost Parage

Sastav Budućnosti je jesenji deo PFL-a Sombor završio na prvoj poziciji na tabeli, sa jednim bodom prednosti u odnosu na drugoplasirani Kulpin. Učinak od 11 trijumfa, tri remija i samo jednog poraza bio je dovoljan da se stigne na pola puta do plasmana u viši rang i da se na proleće u trku uđe sa pol pozicije.

Republika

Uprava kluba u dogovoru sa trenerom Daliborom Milecom radi na jačanju igračkog kadra, u dosadašnjem periodu opremu Budućnosti zadužila su četiri igrača. Srđan Vuković, Marko Nedeljković, Nenad Petković i Saša Balango stigli su u Parage. Pored njih, iz inostranstva vratili su se Amir Mustafović i Stefan Marić. Što se tiče odlazaka, za sada ni jedan igrač fudbaler nije zatražio ispisnicu.

Republika

Foto: FK Budućnost Parage

Fudbaleri Budućnosti "pale motore"

Trener Milec je za naš portal povodom zakazanog početka priprema i predstojećih aktivnosti poručio:

- Cilj je jasan, osvajanje prvog mesta i ulazak u VFL, polako radimo na sklapanju igračkog kadra. Što se tiče odlazaka, za sada ih nema, i to je možda pokazatelj da se radi na visokom nivou, i da su svi zadovoljni. Prvi deo sezone izgurali smo sa samo 14 igrača u rotaciji, što se tiče daljih aktivnosti, mogu samo reći da spisak pojačanja nije konačan.

Čelni ljudi kluba obavestili su svoje simpatizere da su za sada zakazali pet prijateljskih susreta. Rivali će od 28. januara do 25. februara redom biti Mladost Bački Petrovac (G), Hajduk Stapar (D), Budućnost Savino Selo (D), Krivanj Selenča (G) i Srbobran (D). Takođe, najavljeno je da ovo možda nije konačan spisak rivala u toku priprema, i da se može desiti da se zakaže još neka utakmica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading