DVA PUTA JE OBLAČIO DRES ZVEZDE, JEDNOM PARTIZANA: Sada je spreman za novi izazov u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji!

Autor:

Sport

11.01.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je dogovoreno!

DVA PUTA JE OBLAČIO DRES ZVEZDE, JEDNOM PARTIZANA: Sada je spreman za novi izazov u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji!

Foto: Starsport

Prošlogodišnji šampion Srpske lige Zapad odlično se snašao u višem rangu, zimsku pauzu u okviru Prve lige Srbije provodi na petoj poziciji sa 30 osvojenih bodova.

Republika

Fudbaleri Smedereva sa trenutnim učinkom od sedam trijumfa, devet remija i četiri poraza u odnosu na jesenjeg vicešampiona zaostaju četiri boda. Na proleće se očekuje velika borba za drugo mesto, jer je prvo već rezervisano za OFK Beograd, koji je jednom nogom već izborio plasman u viši rang takmičenja. 

Uprava Smedereva pre par trenutaka potvrdila je odlazak iz redova "oklopnika" i to u najjači rang takmičenja u našoj zemlji. Ofanzivni vezista Stefan Pirgić (20) u daljoj karijeri nastupaće u opremi Voždovca.

Iz kluba su povodom ovog odlaska poručili:

- Pirga, hvala na svemu što si uradio za Fudbalski klub Smederevo! Preuzimanje odgovornosti, izvođenje odlučujućeg jedanaesterca, pobeda protiv vicešampiona države, radost više od 1.000 navijača klub neće zaboraviti! Još jednom veliko hvala i srećno u nastavku karijere!

Pirgić je protekle jeseni dres Smedereva u ligi obukao 18 puta, i uspeo je da se jednom upiše u listu strelaca, u tom periodu je sakupio 449 minuta. U redove "oklopnika" stigao je iz U19 selekcije Crvene zvezde, pre toga je bio član mlađih kategorija Voždovca i Partizana, gde je proveo nekoliko sezona. 

Najnovija akvizicija uprave kluba sa "Krova Tržnog centra" prve fudbalske korake napravila je u mlađim kategorijama Rada, specifično za Stefanovu karijeru je to što je prvo iz Zvezde otišao u Partizan, a kasnije se vratio u U19 selekciju aktuelnog šampiona naše zemlje.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading