VUK MOB POKAZAO NOVU DEVOJKU: Procurile privatne fotke iz KREVETA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ponovo srećan u ljubavi!

VUK MOB POKAZAO NOVU DEVOJKU: Procurile privatne fotke iz KREVETA! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen, Shutterstock

Popularni reper Vuk Mob je ponovo u centru pažnje javnosti zbog svoje ljubavne veze, ovog puta sa novom izabranicom. Nakon medijski praćenog raskida sa Tijanom Em, poznatijom kao "žena od sultana", Vuk je sada u vezi sa javnosti nepoznatom devojkom. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vuk Mob

Fotografije na kojima Vuk pozira sa svojom novom devojkom su privukle pažnju javnosti, posebno s obzirom na to da su zajedno pozirali ispred Vukove kuće na Ceraku, ali i u krevetu. Ova nova romantična veza izazvala je interesovanje mnogih, naročito zbog Vukadinovih ranijih izjava o njegovom odnosu sa Tijanom Milentijević.

Nakon raskida sa Tijanom, Vuk je za domaće medije izjavio da nisu zvanično u vezi, ali da su u super odnosima. 

- Nismo zvanično u vezi, ali smo u super odnosima. Mi kao da nismo raskinuli, čuli smo se jutros, sve najnormalnije - objasnio je Vuk, dodavši da će "videti šta će biti sa njihovim odnosom", te da ne može da kaže da li će se pomiriti ili ne.

Republika

Foto: youtube.com/Republika, ATA Images

Vuk Mob i Tijana Em

Ova nova faza u ljubavnom životu Vuka Moba izazvala je različite reakcije javnosti, dok se mnogi pitaju da li će ova veza predstavljati trajnu emocionalnu vezu ili će se završiti na isti način kao prethodne. S obzirom na medijsku pažnju koju je Vuk privukao svojim ljubavnim životom, sigurno je da će javnost nastaviti da prati razvoj događaja u njegovom emotivnom životu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading