VUK MOB JE PROŠLOST: Žena od sultana ponovo srećna u LJUBAVI, obelodanila detalje o MISTERIOZNOM MOMKU!

Autor:

Zabava

06.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Milentijević progovorila o novom dečku!

VUK MOB JE PROŠLOST: Žena od sultana ponovo srećna u LJUBAVI, obelodanila detalje o MISTERIOZNOM MOMKU!

Foto: Milan Kostić/FotografMK, ST/Dragan Kadić

Folk pevačica Tijana Milentijević nedavno je priznala javnosti da je ponovo zaljubljena, ali nije želela da otkrije identitet svog novog izabranika. Nakon kratke veze sa reperom Vukom Mobom, Tijana je izjavila da je srećna zbog svoje nove simpatije, ali da za sada ne želi da otkriva više detalja. 

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Tijana Milentijević i Vuk Mob

- Zaljubljena sam, ali sam sama... Imam simpatiju. Ne želim da otkrijem ko je on, još uvek. Mogu da kažem da sam srećna. Ja sam njemu takođe simpatija, ali još uvek ne radimo ništa po tom pitanju - rekla je Tijana, koja se postidela dok je pričala.

- Sad smišljamo naš prvi dejt! Uživam u ovome... Taj osećaj muvanja, leptirići u stomaku, to mi se baš dopada. Posle, kada se stvari konkretizuju, dolaze problemi. Nekako nema te magije koja sada postoji - ispričala je potom pevačica u emisiji ''Magazin in''.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tijana Milentijević

Tijana Milentijević je javno govorila o svojoj vezi sa reperom Vukom Mobom, ističući da su i dalje u odličnim odnosima. Nakon što su objavili svoj raskid, mnogi su spekulisali da je to bio marketinški trik, ali Tijana je jasno istakla da su njihovi odnosi iskreni. 

- Mi smo u odličnim odnosima, situacija je malo komplikovana, ali to se ništa ne zna, tako da ja ne bih pričala. Srećna sam stvarno, mi se čujemo, tako da ćemo videti šta će biti. Ostali smo prijatelji, a možda nećemo ostati samo prijatelji, videćemo. Ne mogu ništa da kažem, ne znam ni ja - rekla je Tijana Milentijević za portal "Srbija Danas".

Republika

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

Tijana Milentijević i Vuk Mob

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading