POLICIJA JAVILA NAŠOJ GLUMICI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA: Kada je dobila ZVANIČNE PAPIRE saznala ISTINU o tragediji, sada otkrila sve detalje koje teraju suze na oči!

Autor:

Zabava

06.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša glumica Eva Ras otvorila je dušu o njenom životu!

POLICIJA JAVILA NAŠOJ GLUMICI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA: Kada je dobila ZVANIČNE PAPIRE saznala ISTINU o tragediji, sada otkrila sve detalje koje teraju suze na oči!

Foto: Privatna arhiva

Eva Ras

Glumica Eva Ras, pored filmske karijere, ostvarila je značajne uloge na televiziji i u pozorištu.

Njena sposobnost da se u potpunosti utopi u lik, kao i njen nekonvencionalni pristup glumi, čine je jednom od najzapaženijih glumica svoje generacije. Dok su se u karijeri nizale uspešne role, privatni život omiljene glumice ispunile su brojne tragedije - gubitak supruga, kćerke jedinice i borba sa podmuklom bolešću. Teški momenti su je naučili da nikako ne sme da zaboravi na sebe koliko god sve bilo teško.

Foto: ATA Images/G.G.

Eva Ras

 

- Poručila bih ženama da brinu o sebi jer i naš život je takođe značajan, jer i nama je Bog dao život. Kad izgubimo nekoga ko je nama vrlo blizak i ako već nisam imala sreće da umrem, meni je prvo palo na pamet da ne smemo biti lude Naste, da se prepustimo tuzi i izgubimo tlo pod nogama. Mi smo dužni pred Bogom da brinemo o sebi da dok smo živi budemo dostojni tog života. Izgubila sam kćerku i nisam jedina majka koja je izgubila dete, ali nisam izgubila svoj život. Kad nisam imala sreću kao majka Jugovića da me satre bol, onda sam dužna da brinem o sebi - izjavila je Eva Ras.

Foto: Republika.rs

Eva Ras

 

- Saznala sam tako što su došla tri policajca dok sam se spremala da idem na festival na Palić. Mislila sam da je auto došao po mene. Oni su mi saopštili da je ona umrla. Ja kažem kako umrla kada sam juče razgovala sa njom. Nisu imali nikakve papire i rekli su mi da idem u Ljermontovu gde takođe nisu imali nikakvu informaciju. Pomislila sam da nije umrla. Tek trećeg dana sam dobila dopis. Za to vreme nisam znala šta se događalo u mojoj duši. Morala sam da učinim sve što sam mogla da ona mrtva se vrati u svoju zemlju da ne ostane u Parizu, daleko od mene - iskrena je Eva Ras za Informer. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading